FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Mattor/Jutemattor

Jutemattor

Med en sisal- eller jutematta får du en slitstark matta som passar perfekt på ytor som utsätts för slitage. Här finner du ett brett sortiment av fina sisal- och jutemattor i olika former och färg och du hittar garantera något som passar dig och din inredning.
189 träffar
Jute dörrmatta natur - 60x90 cm - Dixie
Dixie

Jute dörrmatta natur, 60x90 cm

700 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 189
1
...
6

Praktisk sisal- eller jutematta i fin design 

Jute är ett väldigt slitstarkt och ljudisolerande naturmaterial med lång hållbarhetstid. En jutematta fungerar perfekt som hallmatta eller på andra ytor som utsätts för slitage. Hos oss på Svenssons hittar du fina jutemattor i olika design och former. Här hittar du många alternativ att välja bland.  

Sisal- och jutematta – olika former och design 

Hos oss hittar du många varianter. Letar du efter en rektangulär, oval, eller rund jutematta eller sisalmatta? Här finns många flertalet alternativ att välja på i olika design, färg och form. 

Sisal- eller jutematta i flera rum i ditt hem Sisal- eller jutemattor är inte bara praktiska att använda som hallmatta, utan passar utmärkt i flera rum i ditt hem. Som exempelvis i entrén, köket, korridoren, eller under köksbordet.  Jutemattor är både tåliga och smutsavvisande, vilket passar perfekt i rum med mycket trafik.   

Mest populära jutemattor och sisalmattor  

Här kan du utforska i vårt breda sortiment och hitta en sisal- eller jutematta som passar dig och din inredning. Här finner du en sisal- eller jutematta från populära varumärken som exempelvis Populära filtreringar

Rund jutemattaJutemattor 200x300

c/o Svenssons

Följ oss