FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Varumärken/Pappelina/Pappelina matta

Pappelina matta

Våra Pappelina mattor är tillverkade i Sverige och kombinerar högkvalitativa material med stilig design för att skapa enastående produkter för ditt hem. Oavsett om du söker något samtida eller traditionellt, hittar du garanterat en Pappelina matta som passar dina behov och inredningsstil.
1136 träffar
Kotte gångmatta - army/sage, 70x225 cm - Pappelina
Pappelina

Kotte gångmatta, army/sage, 70x225 cm

1 499 kr2 125 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 1136
1
...
32

Inred ditt hem med en Pappelina matta

Pappelina är ett svenskt varumärke som är känt över hela världen för sina otroligt hållbara och vackert designade mattor. Tillverkade i Dalarna, Sverige, använder Pappelina traditionell vävningsteknik tillsammans med moderna, hållbara material för att skapa mattor som är både vackra och praktiska. Här på Svenssons erbjuder vi ett brett urval av Pappelina mattor, allt från mindre mattor som passar perfekt i badrummet till större mattor som kan förvandla vilket vardagsrum som helst.

Våra Pappelina mattor är inte bara ett tillägg till ditt hem - de är en investering i kvalitet och stil. Varje matta är tillverkad med omsorg och precision, vilket garanterar att de kommer att hålla i många år framöver. Dessutom kommer Pappelina mattor i en rad olika mönster och färger, vilket gör det enkelt för dig att hitta en matta som passar just din stil.

Oavsett om du letar efter en Pappelina matta för att lägga till en pop av färg till ditt kök, skapa en mysig atmosfär i ditt sovrum, eller för att göra ditt vardagsrum ännu mer inbjudande, kan du lita på att vi på Svenssons har det perfekta alternativet för dig. Bläddra igenom vårt sortiment av Pappelina mattor idag och upptäck den perfekta mattan för ditt hem.

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss