FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Mattor/Bomulls- & Trasmattor

Bomulls- & Trasmattor

Välkommen till vår kategori för bomulls- & trasmattor! Här hittar du ett brett utbud av vackra och hållbara mattor tillverkade av kvalitetsmaterial. En trasmatta och bomullsmatta är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i ditt hem samtidigt som du bidrar till hållbarhet. Utforska vårt sortiment idag och upptäck de senaste trenderna inom inredning.
911 träffar sorterat på
Merino ullmatta 200x300 cm - Naturbeige - Classic Collection
Classic Collection

Merino ullmatta 200x300 cm, Naturbeige

5 271 kr6 990 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 911
1
...
26

Trasmatta och bomullsmatta för alla hem


Vår kategori för trasmattor erbjuder ett fantastiskt urval av stilfulla mattor. Dessa mattor ger en charmig och rustik touch till ditt hem. Trasmattor är kända för sin mångsidighet och deras förmåga att smälta in i olika inredningsstilar.

När du letar efter trasmattor är det viktigt att ta hänsyn till faktorer som storlek, färg och mönster. Vårt sortiment sträcker sig från små accentmattor till större mattor som kan användas som centrala dekorativa element i rummet. Hos oss kan du hitta den perfekta mattan för att komplettera din inredning och skapa den atmosfär du önskar.

En populär variant av trasmattor är bomullsmattor. Dessa mattor erbjuder en mjuk och behaglig känsla under fötterna samtidigt som de ger en elegant touch till ditt hem. Bomullsmattor finns i olika tjocklekar och mönster, vilket ger dig möjlighet att välja en matta som passar din stil och behov. Oavsett om du föredrar en diskret enfärgad matta eller en livlig mönstrad design, har vi alternativ som passar din smak.

Vi är stolta över att erbjuda trasmattor och bomullsmattor av högsta kvalitet. Vårt mål är att ge dig en trevlig shoppingupplevelse och göra det enkelt för dig att hitta den perfekta mattan för ditt hem. Utforska vårt sortiment och hitta en trasmatta eller bomullsmatta idag och ge ditt hem en extra touch av stil och komfort.

Populära filtreringar

Bomullsmatta 200x300Vit bomullsmatta

Vilka olika designalternativ finns för trasmattor?

Hur kan man använda trasmattor för att inreda?

Vad är fördelarna med bomullsmattor?

c/o Svenssons

Följ oss