FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Mattor/Gröna mattor

Grön matta

Dessa mattor ger en fräsch och lugnande känsla till vilket rum som helst och fungerar som en perfekt kontrast i många olika inredningsstilar. Våra gröna mattor är inte bara ett val, de är ett uttryck för din unika stil.
506 träffar sorterat på
Kotte gångmatta - army/sage, 70x300 cm - Pappelina
Pappelina

Kotte gångmatta, army/sage, 70x300 cm

2 284 kr2 855 kr
I webblager
Mellow plastmatta grön - 200x300cm - Scandi Living
Scandi Living

Mellow plastmatta grön, 200x300cm

4 689 kr6 699 kr
Beställningsvara
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 506
1
...
15

Grön matta

Din heminredning är en förlängning av din personlighet, och valet av en grön matta kan göra ett starkt uttalande. I vår kollektion på Svenssons.se hittar du ett brett sortiment av gröna mattor i olika nyanser, mönster och material. Oavsett om du söker en ljus mintgrön matta för att ljusa upp ett mörkt utrymme, eller en djup skogsgrön matta för att ge en känsla av lugn och förbindelse med naturen, har vi det perfekta alternativet för dig.

Gröna mattor är ett underbart sätt att införliva naturen i ditt hem, och de kan ge en känsla av friskhet och vitalitet. De är också oerhört flexibla, vilket gör att de passar lika bra i moderna, minimalistiska utrymmen som i mer traditionella inredningar. En mossgrön matta kan till exempel vara ett härligt komplement till rustika, naturliga material som trä och sten, medan en limegrön matta kan ge en spännande kontrast i en mer samtida miljö.

Vårt sortiment av gröna mattor på Svenssons.se är noggrant utvalt för att erbjuda hög kvalitet och hållbarhet, liksom ett vackert utseende. Vi är stolta över att kunna erbjuda gröna mattor som inte bara är tilltalande för ögat, utan också hållbara och lätta att underhålla. Så oavsett om du söker en grön matta för ditt vardagsrum, sovrum, eller kanske till och med ditt kontor, kan du lita på att du hittar det du letar efter i vår online-butik. Kom ihåg att en matta inte bara är en del av din inredning - den är en del av ditt hem, och det ska reflektera vem du är. Våra gröna mattor kan hjälpa dig att skapa den perfekta atmosfären, oavsett din stil. Bläddra igenom vårt utbud idag och hitta den gröna mattan som talar till dig.

c/o Svenssons

Följ oss