FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Mattor/Små mattor

Små mattor

En liten mjuk och skön matta kan lyfta rummet och skapa en ombonad och hemtrevlig känsla. Här hittar du små mattor att inreda ditt hem med.
450 träffar
Vera gångmatta black/vanilla - 70x150 cm - Pappelina
Pappelina

Vera gångmatta black/vanilla, 70x150 cm

1 099 kr1 505 kr
På väg till oss
Vera gångmatta jubileumsutgåva Svenssons 125 år - Linen, 70x150 cm - Pappelina
Pappelina

Vera gångmatta jubileumsutgåva Svenssons 125 år, Linen, 70x150 cm

1 354 kr1 505 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 450
1
...
13

En liten matta till alla rum 

Mattor är ett komplement som ökar känslan av hemtrevnad och värme i ett hem. Det ger en trevlig känsla till hemmet att täcka det kalla golvet med mjuka och härliga mattor. Små mattor går att kombinera och placera i alla husets olika rum. Inget skapar så mycket trivsel i ett hem som en behaglig matta på golvet. Det är en stor del av inredning som förutom att endast bidrar till värme också ger härlig färg och struktur till inredningen. Hos oss på Svenssons hittar du sköna och dekorativa små mattor för alla rum.  

Utbudet av små mattor 

Små mattor är perfekt för alla rum och hörn där det inte ryms en stor matta. Här hittar du en rad olika mattor i olika färger, mönster och material för att hitta en som passar din stil och inredning. Ullmattor , jutemattor , plastmattor och bomullsmattor är bara en del av allt du kan hitta här. Välj bland över 300 olika små mattor i olika mönster och färger. Matcha mattan med resterande tyger och färgskala eller gå efter något mer utstickande och färgglatt för att få en iögonfallande detalj till rummet. Oavsett vad du söker för typ av liten matta är vi säkra på att du kommer kunna hitta en nu favorit här hos oss.   

Några favoriter 

c/o Svenssons

Följ oss