FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Mattor/Gångmattor

Gångmattor

Letar du efter en gångmatta som kombinerar stil och funktion? Välkommen till vår samling av högkvalitativa gångmattor! Vi förstår vikten av att ha en trygg och säker miljö i ditt hem, samtidigt som du vill bevara en stilfull inredning. Våra gångmattor är speciellt designade för att möta dessa behov.
1215 träffar
Kotte gångmatta - army/sage, 70x225 cm - Pappelina
Pappelina

Kotte gångmatta, army/sage, 70x225 cm

1 499 kr2 125 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 1215
1
...
34

Inred köket och hallen med en gångmatta

En gångmatta kan inte bara hjälpa till att minska risken för halkolyckor, utan den kan också bidra till att skapa en välkomnande atmosfär. Med vårt breda utbud av gångmattor kan du välja mellan olika färger, mönster och material för att hitta en som passar perfekt till din inredning.

Våra gångmattor tillverkas av hållbara material av hög kvalitet, vilket gör dem slitstarka och långvariga. Du kan vara säker på att din gångmatta kommer att behålla sin kvalitet och funktion under lång tid framöver. Oavsett om du behöver en gångmatta för ditt kök, hall eller kontorsutrymme, har vi en lösning som passar dina behov.

Att välja rätt gångmatta handlar också om att skapa en säker miljö för både dig och dina besökare. Våra gångmattor är utformade för att ge extra grepp och stabilitet, vilket minskar risken för att halka och falla. Du kan känna dig trygg och säker när du använder våra gångmattor.

Upptäck vårt breda sortiment av gångmattor idag och hitta den perfekta lösningen för dina behov. Gör ditt val och investera i en gångmatta som både skyddar och förbättrar din inredning.

Vad är en gångmatta?

Varför välja en gångmatta?

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss