FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Mattor/Barnmattor

Barnmattor

I barnrummet spenderas mycket tid på golvet. En bra barnmatta skyddar inte bara golvet utan bjuder in till lek och gör leken bekvämare. 
47 träffar
Layered

Picnic ullmatta, Beige, 250x350 cm

16 900 kr
Beställningsvara
Kateha

Mini-Labyrint barnmatta, 120x180 cm, stormblå (blå)

4 641 kr5 460 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 47
12

Mattor som en del av leken 

Barn vill oftast ha rum som känns som en hel lekplats. De älskar oftast färg och allt som kan vara en del i en lek. Vad är då mer perfekt än en lekmatta för barnrummet. Mattor gör ett rum varmt och ombonat och det blir skönt för barnet att slippa leka direkt på det hårda golvet. Det funkar även som ett skydd mot repor men minskar också risken för att barnen ska göra sig illa i rummet. Hos oss på Svenssons hittar du barnmattor för att ta leken till nästa nivå.  

En matta till ditt barns rum 

Barn själv har inga stopp för sin fantasi. De kan skapa en magisk värd av lek utav allt man kan tänka sig. Pryd ditt barns rum med en lekfull och mysig matta för att skapa en rolig och inspirerande känsla. Bilmattor, fotbollsmattor och mattor formade som jordklot. Vi har mattor för alla olika intressen och fantasier. Vi tycker att det är mycket viktigt att barn tycker att det är kul att vara i sina rum och att de känner att det är en plats där de kan vara sig själva. Sätt inga gränser för inredningen, blanda gärna alla möjliga färger och mönster för att få en glad och rolig känsla i barnens rum.  

Populära varumärken 

Några populära varumärken hos oss när du letar efter barnmattor: 

Populära filtreringar

Rund barnmatta

c/o Svenssons

Följ oss