FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Textil/Gardiner/Hissgardiner

Hissgardiner

En hissgardin är ett perfekt alternativ till de rum där du vill kunna reglera ljusinsläppet. Hos oss hittar du hissgardiner för alla rum i alla dess färger och material.
54 träffar
Ebba hissgardin 140x180 cm - Vit - Himla
Himla

Ebba hissgardin 140x180 cm, Vit

1 626 kr2 490 kr
Fåtal i webblager
Visar 36 produkter av totalt 54
12

Ett behagligt ljusinsläpp 

En hissgardin även kallad roll up gardin är en vacker och funktionell gardin som passar in i de flesta fönster och rum. Hissfunktionen är smidig och ger dig möjligheten att justera ljusinsläppet precis som du vill ha det. Hissgardiner kan fungera som antingen rullgardin eller ett vackert skydd för starkt solsken. Ge ditt sovrum en drömlik känsla med en linnegardin eller pryd köket med en hissgardin i lantlig stil för att skapa en hemtrevlig och ombonad känsla. Hos oss på Svenssons hittar du hissgardiner i olika material och färger för att just du ska hitta en som passar ditt hem.  

Hissgardiner i olika material och färger 

Sunshine och Dalsland hissgardiner från Himla är en 1700-tals inspirerad hissgardin som är ett utmärkt val till köket för att framhäva ett vackert fönster. Gardinerna knyts upp med fina band och ger en extra detalj till gardinen. Placera gardinen i sovrummet istället tillsammans med andra textiler för att få en ombonad och mysig känsla. Söker du en mörkläggningsgardin för en god natts sömn har Himla hissgardiner i lin med beläggning på baksidan för att stänga ute allt ljus när du ska sova. På morgonen kan du enkelt hissa upp dem igen för att släppa in det vackra ljuset utifrån.  

Hur fäster man en hissgardin?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer