FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Textil/Kök- & Bordsstextilier

Kök- & Bordsstextilier

Addera färg och mönster till ditt kök. Här hittar du textil för matlagning och dukning.
KökshanddukarGrytlappar & GrytvantarFörklädenBordsdukarBordslöpareVaxdukarTygservetterLinneservetter
426 träffar
Solstickan kökshandduk 50x70 cm - Svart-vit - Solstickan Design
Solstickan Design

Solstickan kökshandduk 50x70 cm, Svart-vit

126 kr169 kr
På väg till oss
Visar 36 produkter av totalt 426
1
...
12

Ge köket och matsalen en ombonad känsla

Textilier i köket lyfter rummet och ger en mer ombonad känsla. Det är dessutom både praktiskt och nödvändigt. Även matbordet kan med fördel täckas av en bordsduk när du ska bjuda in gästerna på middag. En duk, löpare eller bordstablett lyfter hela dukningen och ger den en lyxigare känsla. Här hittar du köks- och bordstextilier i olika färger, mönster och material.

Dekorera bordet med en vacker bordsduk

Gör dukningen finare med hjälp av en fin bordsduk. En bordsduk förser inte bara middagsbordet med vackra färger, mönster och texturer, utan ändrar känslan i hela rummet. Oavsett om du letar efter en enfärgad, neutral bordsduk i linne eller en mönstrad duk med många vackra färger är vi säkra på att du hittar vad du letar efter i vårt sortiment.

Våra mest populära varumärken inom kökshanddukar

I vårt utbud av kökshanddukar hittar du de bästa handdukarna från välkända och uppskattade skandinaviska varumärken. Några av våra mest populära varumärken inom kökshanddukar är:

Våra mest populära varumärken inom kök- och bordstextilier

På Svenssons har vi ett brett utbud av köks- och bordtextilier. Bland våra varumärken hittar du många kända och populära varumärken med bra kvalitet, nedan följer några av våra mest populära varumärken inom kök- och bordstextilier:

Matcha med köket

Innan du bestämmer dig för vilka kök- och bordstextilier du ska köpa är det viktigt att tänka på vilka färger som kommer att matcha ditt kök och din matsal. Om du vill att dina kökshanddukar och övriga kökstextilier ska smälta in med ditt kök är det fint att köpa kökshanddukar i liknande färger. Om du vill lägga till lite färg i köket, kan du i stället välja någonting färgglatt för att kontrastera mot resten av köket.

Vilken storlek bör en bordsduk ha?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer