FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Bordsdukar

Med bordsdukar och textilier skapar du en inbjudande dukning för varje måltid. Kombinera dukar, bordstabletter och löpare för att ordna en vacker dukning till alla tillställningar.
107 träffar
Clean linneduk 145x350 cm - Greige - Scandi Living
Scandi Living

Clean linneduk 145x350 cm, Greige

879 kr1 099 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 107
1
...
3

Mjuk och inbjudande inredning 

Mjuka bordstextilier ger en inbjudande känsla till din dukning och får gäster att känna sig välkomna hem till dig. En planerad dukning visar att du har lagt ner tid och energi och dina gäster kommer att känna sig uppskattade när de kommer hem till dig. Dukar passar lika bra till vardags som till en fin middag då det inte bara är en snygg dekoration utan också ett praktiskt skydd för ditt bord. Låt en vacker duk förgylla alla måltider. Hos oss på Svenssons hittar du bordsdukar i alla material och färger för att just du ska hitta en som passar ditt hem.  

Lyft dukningen till nästa nivå 

En vacker bordsduk kan verkligen lyfta hela dukningen ett steg. Välj mellan olika färger och mönster för att hitta rätt känsla till ditt hem. En bordsduk ger en elegant och lyxig känsla till dukningen och är ett spännande tillägg under ett fint porslin och servis. Välj mellan linnedukar, klassisk bomull eller en lättskött vaxduk. Dukar är ett säkert kort om du vill höja dukningen och kan kompletteras med en löpare eller bordstabletter för att skapa det lilla extra. Byt duk efter årstid och högtider för att skapa rätt stämning till ditt hem.  

Skydda ditt bord 

Det är tråkigt när det spills på bordet men det är mycket lätt hänt. Om man har otur bildas fula fläckar som är mycket svåra att ta bort. Genom att dekorera bordet med en duk får du samtidigt ett praktiskt skydd mot fläckar och märken. Det är betydligt enklare att tvätta bort fläckar från en duk än vad det är från själva bordet. Slipp oron över att förstöra bordet och skydda det istället med en vacker och praktisk bordsduk.

Hur tvättar jag en bordsduk?

c/o Svenssons

Följ oss