FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Bordslöpare

Löpare är smalare bordsdukar som är ett perfekt alternativ om du inte vill att bordet ska synas lite. Hos oss hittar du löpare i alla olika färger och mönster från välkända märken.
29 träffar
Moonlight löpare - Multi - Klippan Yllefabrik
Klippan Yllefabrik

Moonlight löpare, Multi

290 kr300 kr
På väg till oss
Visar 29 produkter av totalt 29

Ett perfekt tillägg till dukningen 

Bordslöpare är en långsmal bordsduk som är en mycket vacker detalj till dukningen. Om du gillar att mixa och matcha dukar med andra köks- och bordstextilier som bordstabletter och servetter är detta ett perfekt alternativ utan att det blir för mycket. Du kan också använda det för att få helhet på dukningen och matcha resterande dukning med löparens färg. Våga lägga lager på lager genom att placera en större duk under en löpare. Hos oss på Svenssons hittar du löpare i alla olika färger och mönster för att du ska hitta en som passar din stil.  

Hemtrevlig känsla till matsalen 

Tyger ger en ombonad och hemtrevlig känsla till hemmet. Löpare är ett exempel på hur du enkelt kan få in mer tyger i ditt hem. Om du har ett matbord du tycker om väldigt mycket och inte vill täcka helt är en löpare en vacker inredningsdetalj att ta till. Det skyddar samtidigt bordet från märken av ljusstakar och vaser som ofta blir stående på bordet. En löpare i lin är ett tips på hur du kan skapa en lantlig känsla i matrummet. Ge din matsal ett lyft med en vacker bordslöpare. 

Vilken löpare passar till mitt matbord?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer