FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Förkläden

Ett snyggt förkläde gör det roligare och enklare att laga mat när du kan skydda dina kläder från spill och fläckar. Hos oss hittar du vackra förkläden så att du kan njuta av tiden i köket.
37 träffar
Pieni Unikko kökstextilier set - Vit-svart - Marimekko
Marimekko

Pieni Unikko kökstextilier set, Vit-svart

573 kr790 kr
Fåtal i webblager
Visar 36 produkter av totalt 37
12

Skydda dina kläder från fläckar 

Förkläden är både snygga och praktiska att ha när du spenderar tid i köket. Att slippa oroa sig över fläckar som inte går bort tillåter dig att njuta när du lagar mat och bakar. Känn dig som ett riktigt proffs i köket med rätt redskap. Hos oss på Svenssons hittar du snygga förkläden för både dam, herr och barn.  

Öka matglädjen 

Det är roligt att laga mat men det kräver också tid och motivation. Ett förkläde kan göra precis detta. Slipp smuts och spill och njut av tiden i köket. I köket har du möjligheten att vara kreativ och testa nya saker och det finns inget roligare än att avnjuta en god middag tillsammans med vänner.  

Marimekko har även köks- och bordstextilier set innehållande förkläde, grytlappar och grytvantar . Detta gör det extra roligt att laga mat med snygga köksredskap. 

Vad finns det för olika förkläden?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer