FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Textil/Kök- & Bordsstextilier/Grytlappar & Grytvantar

Grytlappar & Grytvantar

Ugnsvantar och grytvantar är inte bara en nödvändig och praktisk del av köket, de kan också hjälpa till att snygga till köket och kompletterar dina andra kökstextiler.
51 träffar
Pieni Tiiliskivi grytlapp - Blå-brun - Marimekko
Marimekko

Pieni Tiiliskivi grytlapp, Blå-brun

105 kr150 kr
I webblager
Bloom grytlapp - Asfalt - Klippan Yllefabrik
Klippan Yllefabrik

Bloom grytlapp, Asfalt

128 kr160 kr
Fåtal i webblager
Designfynd
Visar 36 produkter av totalt 51
12

Smidiga och fina grytlappar

Oavsett om du bakar, eller serverar en varm ugnsgryta till middagen, är ett par kvalitativa grytlappar och grytvantar en nödvändighet i köket för att skydda händerna från värmen. Vårt sortiment innehåller en stor variation av grytlappar och grytvantar som inte bara är smidiga, men som också kommer att vara en fin detalj i köket.

Våra mest populära grytlappar och grytvantar

Vi har ett stort utbud av grytlappar och grytvantar och har garanterat någonting som kommer att passa dig och ditt kök. Nedan ser du några av våra mest populära varumärken inom grytlappar och grytvantar.

Marimekko– Det perfekta varumärket som vill lägga till lite fin färg och mönster för att vara en utstickande detalj i ditt kök.

Klippan Yllefabrik – Grytlappar och grytvantar i vackra mönster, perfekt för dig som tycker om naturliga färger men som ändå vill ha någonting lite utstickande.

Ferm Living – För dig som inte vill ha så mycket mönster och starka färger har Ferm Living ett utbud av grytlappar och grytvantar i vackra färger och mönster.

Olika material på grytlappar och grytvantar

Grytlappar och grytvantar kan tillverkas av en mängd olika värmetåliga material, såsom bomull och silikon. Silikon är vattentätt och har ett bra grepp. Materialet är dessutom lätt att rengöra, och kan till och med tålas att tvättas i tvätt- eller diskmaskinen. Bomull är ett mer flexibelt och mjukt material och är bekvämt för handen. Även grytlappar och grytvantar i bomull är enkla att tvätta i tvättmaskinen.

Matcha grytlappar och grytvantar med andra kökstextiler

Grytlappar och grytvantar hänger ofta synligt i köket. Det är därför perfekt att matcha dessa med resten av dina kökstextiler. Kökstextiler såsom kökshanddukar och förkläden kan enkelt matchas med fina grytlappar och grytvantar och bidrar till ett väl utformat kök.

Tips: Ett set med kökshanddukar och grytlappar och grytvantar kan också vara en utmärkt inflyttningspresent till en vän som älskar att spendera tid i köket!

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer