FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Kökshanddukar

Fina kökshanddukar är inte bara praktiska utan kan också fungera som en dekorativ detalj i köket. Här kan du välja mellan olika kökshanddukar i olika färger, stilar och storlekar av några av Skandinaviens favoritvarumärken.
202 träffar
Unikko kökshandduk 2-pack - Vit-röd - Marimekko
Marimekko

Unikko kökshandduk 2-pack, Vit-röd

299 kr400 kr
På väg till oss
Textilvecka
Visar 36 produkter av totalt 202
1
...
6

Kökshanddukar – praktiska och dekorativa

Kökshanddukar är praktiska för vardagsanvändning i köket och är även ett bra tillägg för inredningen i ditt kök. Välj en kökshandduk som passar ditt köks utseende, eller välj någonting utstickande som drar till sig uppmärksamhet i olika färger och mönster. Här på Svenssons hittar du ett stort utbud av kökshanddukar tillverkade i bomull, linne och andra material i olika storlekar och designer.

Våra mest populära varumärken inom kökshanddukar

I vårt utbud av kökshanddukar hittar du de bästa handdukarna från välkända och uppskattade skandinaviska varumärken. Några av våra mest populära varumärken inom kökshanddukar är:

Marimekko

Humdakin

Solstickan Design

Matcha med ditt kök

Innan du bestämmer dig för vilka kökshanddukar du ska köpa är det viktigt att tänka på vilka färger som kommer att matcha ditt kök. Tänk också på att det ska matcha med dina övriga kökstextiler, som grytlappar och grytvantar, förkläden och bordsdukar. Om du vill att dina kökshanddukar ska smälta in med ditt kök är det fint att köpa kökshanddukar i liknande färger. Om du vill lägga till lite färg i köket, kan du istället välja någonting färgglatt för att kontrastera mot resten av köket.

Olika motiv på kökshanddukar

Kökshanddukar finns i alla möjliga färger och mönster. Att byta ut kökshanddukarna är ett perfekt sätt att byta årstid i köket, genom att hänga fram juliga motiv under jul eller blommiga vid midsommar. Om du är en sån som inte orkar byta ut efter säsong passar det kanske bättre att ha neutrala handdukar som passar året runt. Valet är ditt!

Vad är skillnaden mellan kökshanddukar i bomull och i linne?

c/o Svenssons

Följ oss