FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Belysning/Lampor/Fönsterlampor & Fönsterbelysning

Fönsterlampor & Fönsterbelysning

En vacker fönsterlampa är en vacker inredningsdetalj som ger ljus och värme till ditt hem. En fönsterbelysning ger en hemtrevlig och välkomnande känsla både inne och utifrån huset.
1405 träffar
PH 2/1 bordslampa - Krom - Louis Poulsen
Louis Poulsen

PH 2/1 bordslampa, Krom

6 099 kr8 325 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 1405
1
...
40

Hängande fönsterlampor 

Om du har ett fönster i ditt hem som känns lite kallt och tråkigt är en fönsterlampa den perfekta inredningsdetaljen. En hängande fönsterlampa ger dimension och ljus till rummet och skapar en mer ombonad och hemtrevlig känsla. Fönsterbelysning skapar en illusion av solljus under mörka och gråa dagar. Ett ljust och upplyst hem skapar glada känslor och påverkar vårat välbefinnande positivt. Det härliga ljuset syns inte bara inifrån utan ger också en välkomnande känsla till dem som ser ljuset utifrån.  

Fönsterbelysning på fot 

Förutom hängande fönsterlampor har vi även vackra fönsterlampor som är stående. Till skillnad från en hängande fönsterlampa är en lampa på fot smidigare att flytta runt till olika fönster och rum. Det är härligt att pryda hemmets olika rum med ljus och det kan aldrig bli för mycket. Testa att placera två mindre fönsterlampor i samma fönster som ett par för att få en enhetlig känsla i rummet.  

Hos oss på Svenssons hittar du stilrena varianter för dig som är ute efter det men också moderna och färgglada modeller för ett hem som behöver piggas upp.  

Populäraste fönsterlamporna kommer från: 

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer