FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Varumärken/Flos/Flos lampa

Flos lampa

Utforska vår samling av exklusiva Flos lampor som kombinerar italiensk design och innovativ belysningsteknik. Med över 50 års erfarenhet är Flos en erkänd pionjär inom belysningsbranschen och skapar ikoniska belysningslösningar för både hem och kontor. Upptäck det breda utbudet av Flos lampor som inkluderar vackra golvlampor, eleganta taklampor och stilrena vägglampor för att skapa en unik atmosfär i ditt hem eller arbetsutrymme.
408 träffar
Gatto Grande bordslampa - 58 cm - Flos
Flos

Gatto Grande bordslampa, 58 cm

4 999 kr6 420 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 408
1
...
12

Inred ditt hem med en tidlös Flos lampa

Välkommen till vår spännande kollektion av Flos lampor, där kreativ design och funktion möts i perfekt harmoni. Med ett arv på över 50 år har Flos positionerat sig som en av världens främsta tillverkare av belysningsprodukter. Varje Flos lampa är noggrant utformad för att erbjuda enastående belysning och skapa en atmosfär av elegans och stil.

Oavsett om du letar efter en vacker golvlampa för att lysa upp ditt vardagsrum, en imponerande taklampa för att ge ditt rum ett statement, eller en minimalistisk vägglampa för att komplettera din inredning, hittar du ett brett utbud av Flos-lampor som passar just din smak och behov. Vårt sortiment inkluderar ikoniska modeller som Flos Arco, Flos Aim, Flos Skygarden och många fler.

Flos-lamporna är inte bara enastående i sitt utseende, de är också banbrytande när det gäller teknik och hållbarhet. Flos satsar på att använda energieffektiva ljuskällor och integrera den senaste belysningstekniken i sina produkter. Med deras innovativa LED-teknik kan du njuta av både exceptionell belysning och minskad energiförbrukning.

Flos fortsätter att samarbeta med några av världens mest framstående designers för att skapa banbrytande och tidlös belysning. Genom att kombinera konstnärlig kreativitet med teknisk expertis har Flos etablerat sig som en referenspunkt inom belysningsbranschen. Varje Flos lampa är ett konstverk i sig och blir en perfekt förlängning av din personliga stil och smak.

Bläddra igenom vårt sortiment av Flos-lampor och hitta den perfekta belysningslösningen för ditt hem eller arbetsutrymme. Med Flos får du inte bara en lampa, du får en upplevelse av tidlös design och exceptionell belysning som kommer att förgylla ditt rum i många år framöver.

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss