FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Belysning/Lampor/Sänglampor

Sänglampor

Att sätta upp sänglampor skapar en mysig stämning i sovrummet. Det ger dig också möjlighet att läsa innan sovdags utan att störa den som sover bredvid. Här ser du vårt utbud av sänglampor.
207 träffar
Night Owl bordslampa ask - Smokey white - Fritz Hansen
Fritz Hansen

Night Owl bordslampa ask, Smokey white

1 974 kr2 895 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 207
1
...
6

Så väljer du sänglampa

Det är viktigt att ha i åtanke vad anledningen till din sänglampa är. Kommer du att använda den för att höja stämningen och göra det mysigare i sovrummet eller för att du vill läsa en bok på kvällarna? För att höja stämningen passar det perfekt att ha en lampa med mjukt ljus. Är du en riktig läslus å andra sidan kan det vara bra att kunna rikta ljuset, och då fungerar en vägglampa kanske bättre för dig. Det är också bra ifall du exempelvis har begränsat med utrymme på nattduksbordet. Det kan också vara bra att kolla upp ifall lampan är dimbar eller inte, ifall det är så att du vill ha lite svagare mysbelysning. Vi har någonting som passar alla.

Olika designer på sänglampor

Vi har ett brett utbud av sänglampor i olika former och färger. Du kan välja den designen du gillar och tycker passar in i ditt hem. Det kan vara fint att ha en sänglampa som skapar kontrast mot väggen bakom, eller i stället välja en som matchar inredningen och väggfärgen för att gå lampan att smälta in. De kan med fördel också kombineras med fina Golvlampor eller pendellampa i hemmet för att skapa en sammanhängande känsla och för att ha lampor och belysning för olika behov och tillfällen.

Våra mest populära sänglampor

AJ vägglampa från Louis Poulsen. En väldigt populär lampa som kommer i många olika färger. Skärmen kan ändras i läge och ljusplaceringen kan därmed anpassas.

Flowerpot vägglampa från &Tradition. En vägglampa som skapar den optimala mysbelysningen i sovrummet och som matchar dina andra Flowerpot lampor.

Birdy vägglampa från Northern. En fin vägglampa som inte tar för mycket fokus i sovrummet och som ger ett fint, mysigt ljus som också går att rikta för att kunna läsa bättre om kvällarna.

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer