FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Varumärken/Louis Poulsen/Louis Poulsen lampa

Louis Poulsen lampa

Välkommen till vår exklusiva samling av Louis Poulsen lampor. Louis Poulsen, en världsledande belysningstillverkare från Danmark, står för tidlös design och oöverträffad kvalitet. Varje Louis Poulsen lampa vi erbjuder på Svenssons reflekterar märkets hängivenhet till skönhet och funktionalitet.
373 träffar sorterat på
Panthella 160 portable bordslampa - Opal - Louis Poulsen
Louis Poulsen

Panthella 160 portable bordslampa, Opal

2 920 kr3 650 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 373
1
...
11

Upplev belysning av riktig kvalitet med en Louis Poulsen lampa

Louis Poulsen, med sin ikoniska design, är en älskad belysningstillverkare som har blivit synonym med danskt hantverk och innovativ design. Vi på Svenssons är stolta över att erbjuda en omfattande samling av Louis Poulsen lampor, var och en designad för att skapa en atmosfär som förbättrar din livskvalitet och framhäver din inredningsstil.

Vårt sortiment av Louis Poulsen lampor omfattar ett brett spektrum av stilar och modeller. Från de ikoniska PH-lamporna, designade av Poul Henningsen, till de moderna och eleganta Panthella lamporna skapade av Verner Panton. Varje Louis Poulsen lampa är mer än bara en ljuskälla; det är ett konstverk som bidrar till att skapa en harmonisk atmosfär i ditt hem eller kontor.

Vi förstår vikten av kvalitetsbelysning och vi är engagerade i att erbjuda de bästa produkterna till våra kunder. Därför väljer vi noga ut våra Louis Poulsen lampor för att säkerställa att de inte bara är estetiskt tilltalande, utan också hållbara och funktionella. Vi erbjuder lampor som passar olika stilar och behov, från skrivbordslampor för arbetsmiljöer till taklampor för större utrymmen.

Louis Poulsen har alltid varit känt för sin unika kombination av form, funktion och teknologi. Varje Louis Poulsen lampa i vår samling speglar detta engagemang för perfektion och för att skapa en överlägsen upplevelse för användaren. Vi inbjuder dig att utforska vårt sortiment och hitta den perfekta Louis Poulsen lampan för ditt hem eller arbetsplats.

På Svenssons strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa produkter som förbättrar ditt liv. Vårt sortiment av Louis Poulsen lampor är inget undantag. Oavsett om du söker en bordslampa för läsning eller en taklampa som lyser upp hela rummet, kan du lita på att vi har en Louis Poulsen lampa som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar.

c/o Svenssons

Följ oss