FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Varumärken/Dux/Jetson fåtölj

Jetson fåtölj

Välkommen till vår Jetson fåtölj-kategori på Svenssons, där vi erbjuder exklusiva och stilrena fåtöljer från Jetson-serien av DUX. Jetson fåtölj är inte bara en möbel, det är en ikon för svensk design som smyckar hem.
13 träffar sorterat på
Visar 13 produkter av totalt 13

Jetson fåtölj

Jetson fåtöljen är ett mästerverk av svensk design. Denna fåtölj, designad av Bruno Mathsson, är en hyllning till kvalitet och komfort, vilket gör den till ett perfekt val för ditt hem eller kontor.

Jetson fåtöljen är känd för sin unika design och högkvalitativa konstruktion. Tillverkad av DUX, ett svenskt företag känt för sin kompromisslösa kvalitet och hållbarhet, erbjuder Jetson fåtöljen exceptionell komfort och stöd. Dess futuristiska, äggformade design är direkt igenkännlig och har blivit en symbol för svensk design.

Här på Svenssons strävar vi efter att erbjuda ett brett utbud av Jetson fåtöljer för att tillgodose alla smaker och preferenser. Vare sig du söker en klassisk svart Jetson fåtölj eller något mer färgglatt, kan du hitta det här.

Vi förstår att valet av rätt fåtölj kan vara avgörande för att skapa den perfekta atmosfären i ditt hem eller kontor. Därför erbjuder vi detaljerade produktbeskrivningar och högupplösta bilder på alla våra Jetson fåtöljer för att hjälpa dig att göra det bästa valet.

c/o Svenssons

Följ oss