FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
yessvenssonsilammhult

#Yessvenssonsilammhult

Vi älskar att se våra möbler och inredningsdetaljer hemma hos er på sociala medier. Vi älskar det så mycket att vi vill dela dessa bilder med resten av världen. När vi frågar om vi får låna era bilder så är det huvudsakligen till vår hemsida där vi delar dem på vår startsida, produktsidor och på vår instashop. Det kan också hända att vi delar dessa bilder på våra egna sociala medier och i nyhetsbrev.

Genom att tacka ja till vår förfrågan om att använda din bild med #yessvenssonsilammhult, går du med på följande:

  • Du tillhandahåller Svenssons i Lammhult rätten att kostnadsfritt använda de bilder du svarat med #yessvenssonsilammhult i marknadsföring som på vår hemsida, sociala medier, i nyhetsbrev och andra marknadsföringsändamål. 

  • Du intygar att du äger alla rättigheter till dina bilder, har tillåtelse från eventuella personer som visas i dina bilder att visa dem hos oss och att användning av dina bilder inte bryter mot tredje parts rättigheter eller någon lag. 

Härmed frigör du Svenssons i Lammhult från alla skyldigheter att betala dig för användningen av dina bilder och för de immatriella rättigheter av dem som är förknippade med ovan beskrivna användningsområden och därigenom frigör och godkänner att Svenssons i Lammhult, och alla personer som agerar för Svenssons i Lammhult från skadestånd för alla anspråk och skulder, oavsett karaktär, i samband med användingen av bilderna som beskrivs ovan. 

Har du frågor eller vill plocka bort en av dina bilder från vår hemsida kan du alltid kontakta vår kundservice [email protected].

c/o Svenssons

Följ oss