FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Hem /Inredning/Dekoration/Dekorationsskålar

Dekorationsskålar

En dekorationsskål är den perfekta dekorationen på sidobordet eller i bokhyllan. Här hittar du ett brett utbud av dekorationsskålar i alla stilar.
130 träffar
Kaleido bricka XS - Dusty yellow - HAY
HAY

Kaleido bricka XS, Dusty yellow

220 kr299 kr
På väg till oss
Visar 36 produkter av totalt 130
1
...
4

Dekorationsskålar – funktionellt och dekorativt

Med hjälp av en dekorationsskål kan du lyfta fina dekorativa detaljer, samtidigt som skålen är ett praktiskt tillbehör. Vare sig du letar efter en fin dekorationsskål i en modern stil för alla dina smycken eller en skål i glas för att förvara frukt i har vi ett stort utbud med någonting som passar alla. På Svenssons har vi såväl dekorationsskålar, dekorationsfat och dekorationsbrickor att välja mellan, i alla möjliga material och utseenden. Det finns garanterat någonting som passar just dig och ditt hem.

Våra mest populära dekorationsskålar

Hos oss på Svenssons hittar du ett stort urval av inredning och dekoration, och även dekorationsskålar för ditt hem. Vi har flera varianter i olika material och stilar att välja mellan, och i slutändan handlar det, som all annan dekoration, om din personliga preferens. Nedan ser du några av våra mest populära varumärken inom dekorationsskålar, kanske hittar du den perfekta skålen för ditt hem bland dem.

Olika storlekar på dekorationsskål

Precis som det finns ett hav av olika stilar på dekorationsskålar, finns det även en hel del olika storlekar att välja mellan. Vilken storlek som passar just dig beror helt på vart du kommer att placera skålen, och vad du vill förvara i den. Fundera över det innan du köper din skål, och även vilket material och vilken stil som passar bäst in i rummet.

Olika typer av dekorationsskål

Oavsett om du är ute efter en fin dekorationsbricka att lägga nycklarna i när du kommer hem eller en dekorationsskål att förvara dina smycken i, finns det många olika varianter och utseenden att välja mellan. Utöver de mer klassiska former har vi på Svenssons även skålar i spännande former som fångar blicken. Varför inte dekorera bokhyllan med en dekorationsskål i form av en blomma eller en citron som sticker ut?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer