FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Ätpinnar

Ätpinnar är det klassiska verktyget som associeras med sushi. Dessa smidiga bestick har fler funktioner än så och är en perfekt detalj till dukningen för att skapa rätt stämning.
6 träffar
Bernadotte ätpinnar 2-pack - Manilkara - Georg Jensen
Georg Jensen

Bernadotte ätpinnar 2-pack, Manilkara

899 kr999 kr
I webblager
Visar 6 produkter av totalt 6

Vackra ätpinnar 

Ätpinnar även kallat chopsticks har blivit ett populärt verktyg till maten. Främst kopplas det till sushi som har växt stort på den senaste tiden även i Skandinavien. Ätpinnar är roliga och vackra alternativ till bestick som gör sig mycket dekorativ i dukningen. Det är även ett perfekt verktyg till bakningen för att göra mönster eller som köksredskap när du ska tillaga en god fransk omelett. Hos oss på Svenssons hittar du vackra och färgglada ätpinnar för alla tillfällen.  

Moderna bestick 

Den asiatiska matkulturen har under de senaste åren växt och blivit mycket stor även i Skandinaviens. Sushi, wok och ramen är bara några få av det smakrika asiatiska rätterna som är mycket populära här i Sverige. Dessa rätter äts traditionellt med chopsticks istället för bestick. Ätpinnar är ett roligt inslag i middagen oavsett vilken rätt som serveras. Vare sig du är erfaren eller nybörjare så hittar du snygga ätpinnar här. Det kan vara lite klurigt i början men skapar en härlig stämning och förmodligen ett och annat gott skratt runt matbordet.  

Kan jag diska ätpinnar i diskmaskinen?

Hur håller man ätpinnar?

c/o Svenssons

Följ oss