FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Kök & Servering/Bestick/Serveringsbestick

Serveringsbestick

Vackra serveringsbestick ger middagen en lyxig touch. Välj mellan en mängd olika serveringsbestick i olika stilar från populära varumärken.
51 träffar
MVS serveringssked 2-pack - Dark blue-yellow - HAY
HAY

MVS serveringssked 2-pack, Dark blue-yellow

479 kr
På väg till oss
Copenhagen matt serveringsbestick - 2 delar - Georg Jensen
Georg Jensen

Copenhagen matt serveringsbestick, 2 delar

490 kr699 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 51
12

Fina och funktionella bestick

Oavsett om du bjuder på buffé eller om du vill servera mat vid bordet på ett elegant och smidigt sätt har vi serveringsbestick som passar. Fina och praktiska serveringsbestick är ett måste vid middagsbordet oavsett vad det är för någonting som serveras. På Svenssons hittar du ett brett sortiment av serveringsbestick. Bland annat finns det kompletta serveringsset för dig som vill ha någonting matchande snabbt, men också seperata serveringsbestick.

Våra mest populära varumärken inom serveringsbestick

Våra mest populära serveringsbestick är serveringsbestick från Georg Jensen. Varumärket säljer högkvalitativa och vackra serveringsset som passar utmärkt att ha till middagsbjudningen. Välj mellan en rad olika designer och varianter. MUUBS har de perfekta serveringsbesticken för dig som är ute efter en mer naturlig och rustik look. Med vackra serveringsset och serveringsbestick i trä kommer middagsdukningen till liv. Även Iittala har serveringsset som passar perfekt till dig som vill förgylla vardagen med vackra, högkvalitativa serveringsbestick.

Att tänka på när du köper serveringsbestick

Det finns en hel del saker som är bra att tänka på när du ska välja dina nya serveringsbestick. Det kan bland annat vara bra att se över vilken stil du har på bestick, serveringsskålar och uppläggningsfat, så att du kan anpassa serveringsbesticken utefter det. Tänk också på färgen på dessa. Medan det är väldigt fint att matcha dina övriga serveringsartiklar, kan det också vara fint att bryta av genom att använda dig av en annan färg eller stil. Det kan också vara bra att se över ifall serveringsbesticken tål maskintvätt, så att de får längsta möjliga hållbarhet.

Genom att tänka igenom dessa punkter ordentligt innan du köper dina nya serveringsbestick har du en bra utgångspunkt och en lite mer klar bild av vad du är ute efter i dina nya serveringsbestick. Hos oss hittar du någonting som passar just dig och ditt hem.

c/o Svenssons

Följ oss