FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Tårtspadar

Skär upp och servera alla festliga bakverk och maträtter med en dekorativ tårtspade. Här hittar du tårtspadar i olika färger och former från välkända varumärken.
12 träffar
Visar 12 produkter av totalt 12

Festligt bestick 

Födelsedagar är en rolig tillställning där vi tar tid att uppskatta när och kära. Hur vi visar uppskattning är olika men en simpel med omtyckt gest är att fixa en födelsedagstårta till det kära födelsedagsbarnet. Vare sig du bakar den själv eller köper en färdig är det ett sätt att visa att vi bryr oss och fira en person på den speciella dagen. Om det äts tårta måste du självklart ha en praktisk och vacker tårtspade till serveringen. Hos oss på Svenssons hittar du snygga och praktiska tårtspadar för alla festliga tillfällen.  

Ett praktiskt serveringsverktyg 

En tårtspade är som en platt kniv och möjliggör att vi både kan skära och servera med samma verktyg. Den något vassa sidan gör det enkelt att skära igenom och dela medans den platta sidan kan skopa upp och servera. En tårtspade kan användas till paj, kladdkaka, pizza och självklart tårta. Den ska vara skön att hålla i handen samtidigt som det ska vara en prydlig detalj till dukningen. Här hittar du tårtspadar i bland annat rostfritt stål och mässing. De olika formerna och designerna gör tårtspaden till ett mycket dekorativt verktyg att använda vid fest och kalas. Vi har tårtspadar från kända varumärken som exempelvis Georg Jensen, Rosendahl, Kähler och Stelton.

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss