FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Brickor

Här hittar du ett brett urval av brickor i olika färger, former och storlekar. 
56 träffar
Bosign diskmedelspump - Ljust Trätryck / Ljusgrå - Bosign
Bosign

Bosign diskmedelspump, Ljust Trätryck / Ljusgrå

175 kr
På väg till oss
Visar 36 produkter av totalt 56
12

Brickor för vacker presentation

Har du lagt ner både tid och energi på att bjuda din familj eller dina gäster på en vacker och vällagad måltid så förtjänar den också att presenteras på ett så fint sätt som möjligt. Med någon av våra designade brickor så får du den inramning som det du bjuder på förtjänar. Naturligtvis så fungerar de också för andra ändamål. Varför inte prova att använda dem för att förvara salt- och pepparkvarnar på, tillsammans med olivoljan och vinägern, som en del av bordets tillfälliga eller permanenta dekoration?

Form och funktion

Naturligtvis så är inte en vacker presentation allt som krävs för att du ska bli nöjd. Därför är våra designade brickor inte bara vackert formgivna utan uppfyller alla krav på funktion och kvalitet som du kan tänkas ha. Detta gör att du kommer ha din nya bricka under lång tid framöver och förhoppningsvis kommer den att bli en favorit bland din övriga dekoration i köket eller matsalen. När det gäller annat som du både kan ha nytta av i köket och matsalen, och som dessutom är lika snyggt formgivet som vårt övriga sortiment, så rekommenderar vi att du kikar på vår avdelning för köksredskap. Där hittar du alltifrån skärbrädor och citruspressar till klassiska mortlar av marmor.

För ett vackrare hem

På Svenssons i Lammhult hittar du bara noga utvalda möbler och inredningsdetaljer. Vi blandar dagens designklassiker med morgondagens, och det som hela vårt sortiment har gemensamt är utmärkt form och kvalitet. Förutom i Lammhult så har vi butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö, och om du är i krokarna så är du välkommen in för att titta närmare på vårt utbud. Och är du inte i närheten i någon av våra butiker så finns vi också på webben, där du handlar snabbt och smidigt och få det levererat.

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer