FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Brödkorgar

Servera nybakat bröd i en vacker brödkorg vid varje tillfälle. Välj bland brödkorgar i naturmaterial, metall eller plast. Det ger en vacker touch till dukningen.
25 träffar sorterat på
Alfredo brödkorg - stor, Ø 26 cm - Georg Jensen
Georg Jensen

Alfredo brödkorg, stor, Ø 26 cm

551 kr889 kr
I webblager
Sommarrea
Visar 25 produkter av totalt 25

Servera bröd på ett vackert sätt 

Finns det något lyxigare än hembakat bröd. Att komma hem till någon som bjuder på nybakat bröd känns otroligt trevligt och genomtänkt. Man känner att det har lagts ner tid och energi när det bjuds på hembakat. Att då kunna servera det i en vacker brödkorg gör det lilla extra. Det är dekorativt och praktiskt med en brödkorg som alltid kan stå framme under middagen eller fikat. Hos oss hittar du brödkorgar tillverkade av naturmaterial, metall eller plast.  

Brödkorg som inte bara är en brödkorg 

En brödkorg är ju såklart främst till att servera bröd i. Men samtidigt har den många olika användningsområden. Självklart är det mycket smidigt att förvara och servera bröd i en brödkorg men det funkar samtidigt utmärkt som en fruktskål eller förvarings skål för nycklar och andra småsaker. Dixi brödkorg kommer i ett paket med 3 olika storlekar. Fritt fram att hitta olika användningsområden för alla tre.  

Populära brödkorgar

Brödkorgarna från Dixie är tillverkade av naturmaterialet Jute och ger en lantlig känsla då den påminner om de klassiska jäskorgarna. De är mycket populära och snygga brödkorgar som kan användas till det mesta. Georg Jensen har vackra och moderna brödkorgar tillverkade i rostfritt stål. Mycket fina att ha på köksbänken eller matbordet.  

Vilken brödkorg är populärast?

c/o Svenssons

Följ oss