FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Brödkorgar

Servera nybakat bröd i en vacker brödkorg vid varje tillfälle. Välj bland brödkorgar i naturmaterial, metall eller plast. Det ger en vacker touch till dukningen.
14 träffar
Visar 14 produkter av totalt 14

Servera bröd på ett vackert sätt 

Finns det något lyxigare än hembakat bröd. Att komma hem till någon som bjuder på nybakat bröd känns otroligt trevligt och genomtänkt. Man känner att det har lagts ner tid och energi när det bjuds på hembakat. Att då kunna servera det i en vacker brödkorg gör det lilla extra. Det är dekorativt och praktiskt med en brödkorg som alltid kan stå framme under middagen eller fikat. Hos oss hittar du brödkorgar tillverkade av naturmaterial, metall eller plast.  

Brödkorg som inte bara är en brödkorg 

En brödkorg är ju såklart främst till att servera bröd i. Men samtidigt har den många olika användningsområden. Självklart är det mycket smidigt att förvara och servera bröd i en brödkorg men det funkar samtidigt utmärkt som en fruktskål eller förvarings skål för nycklar och andra småsaker. Dixi brödkorg kommer i ett paket med 3 olika storlekar. Fritt fram att hitta olika användningsområden för alla tre.  

Populära brödkorgar

Brödkorgarna från är tillverkade av naturmaterialet Jute och ger en lantlig känsla då den påminner om de klassiska jäskorgarna. De är mycket populära och snygga brödkorgar som kan användas till det mesta. har vackra och moderna brödkorgar tillverkade i rostfritt stål. Mycket fina att ha på köksbänken eller matbordet.  

Vilken brödkorg är populärast?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer