FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|

Inne

Like a boss

Det finns ett före och efter corona. Vårt sätt att arbeta kommer till exempel för alltid att vara förändrat. Säg hej till hemmakontoret - här för att stanna.
Torsdag 17 februari 2022
Share article

Kontraster för nattugglor

Med en arbetsstol och skrivbord i samma färg- och materialval som resten av vardagsrummet är det lätt att skapa en sömlös helhet. Placera skrivbordet i mitten av rummet vilket ger dig omedelbar direktörspondus. Bara att stoppa undan jobbprylarna i skrivbordslådan och snurra runt skärmen för en stund i tv-soffan framåt småtimmarna.

Skandinavisk romantik

Liten yta har sällan hindrat storslagna idéer. Ett aldrig så smalt rum rymmer både förvaring och arbetsro med smart möblering och milda kulörer i samma färgskala. Nära till både papperskorg liksom återhämtning och i det romantiska skenet av flitens lampa vävs makalösa berättelser ihop tillsammans med drömmar om framtida Nobelpris.

Färgglatt för stora och små chefer

Det ska vara lätt och bekvämt att jobba hemifrån och med bordsskivor i olika höjder ges utrymme för varierade arbetsställningar och bättre ergonomi. Ha som regel att ta de korta avdelningsmötena i en bekväm arbetsstol och ledningsgruppsmötena stående, eller tvärtom! Här har vi skapat en lekfull atmosfär på hemmakontoret med färgglada accenter, extra bra när lillchefen är på plats.

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss