FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Kunskap & inspiration/Inredningstips/Ute/Flytta ut din Stringhylla

Ute

Flytta ut din Stringhylla

Stringhyllan passar in i hemmets alla rum, även i uterummet. String Outdoor är tillverkad i galvaniserat stål för att klara av att stå emot väder och vind utomhus.
3 januari 2022
Share article

Josephine Formosos tankar om trädgård och förvaring 

Något som ofta glöms bort i trädgården är just förvaring. String Outdoor öppnar upp för trädgårdsförvaring på ett helt nytt sätt. Du får helt enkelt möjlighet att inreda din uteplats med ett vackert och tidlöst hyllsystem där det finns all möjlighet att knyta ihop rummen inomhus med dina rum eller platser utomhus. Den stramt industriella och stilrena hyllan är mycket tacksam att inreda med då du kan addera (nästan) vad som helst utan att göra avkall på den skandinaviska minimalistiska känslan. 

Hur ska vi tänka när vi stylar galvaniserade hyllor?

Att inreda trädgårdsrummen med bra förvaring är lika tillfredställande för ögat som för ordningssinnet. Det galvaniserade stålet är ett robust material som inte rostar och dessutom bara blir vackrare med tiden, så efterlängtat! Mitt tips när du stylar din galvaniserade hylla är att blanda material så som rostig cortenstål, grå offerdalsskiffer, betong eller gjuten aluminium. För att mjuka upp intrycket av hyllan adderar jag föremål av trä, rotting och en hel del grönska. 

Var hittar vi din uppsättning av String® Outdoor?

Jag har placerat hyllorna i anslutning till grillen där de får fungera som avlastningsyta vid tillredning av det som ska läggas på grillen. Hyllplanen längst ner är som gjorda för att förvara behållare med kol och briketter samt att stapla vedträn som kan användas till grillen. Vedträna ger också en stabil botten till hyllan och tillför värme samt lugnar ner det generella intrycket av uteplatsen. Krokarna i rostfritt stål hjälper dig att organisera grillredskapen och grillvantarna. På de översta hyllplanen finns gott om plats för travar av keramik, glas samt grilltillbehör. Krukor eller korgar med örter kommer också till sin rätt här. Om du inte sedan tidigare har något galvaniserat eller rostfritt material i din trädgård kan det vara fint att komplettera hyllan med krukor eller korgar i stål som plockar upp materialet.

Om Josephine

Josephine Formoso, 47 år. Landskapsingenjör och trädgårdsformgivare med utbildning från Hvilan i Åkarp och SLU Alnarp. Arbetat med trädgård i femton år. Spenderar helst sin lediga tid hemma i sitt svarta hus från 1967 med en 660 kvm stor trädgård utan en endaste snutt gräsmatta. Däremot har Josephine en skog av bambu, magnolia, kinesisk sekvoja och smalbladig ask. 

Josephines tips för hur man gör utomhusförvaring roligt

• Hyllan kan med fördel användas som bas för odling. Ställ exempelvis dina krukor med örter och tomater där

• Använd ting du har hemma för att göra din hylla ännu vackrare så som äldre krukor, handskar, snören och handredskap

• Styla din hylla med föremål av trä och mjuka material 

Några populära produkter inom stringfamiljen

c/o Svenssons

Följ oss