FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Möbler/Sängar/Bäddmadrasser

Bäddmadrasser

En bäddmadras kompletterar din säng oh bidrar till bättre sömnkvalitet. Investera i en bäddmadrass, investera för din sömn. Hos oss du bäddmadrasser med hög komfort och kvalitet från välkända märken.
30 träffar
DUX Xupport Plus bäddmadrass - Vit/brun 90x200x7,5 cm - Dux
Dux

DUX Xupport Plus bäddmadrass, Vit/brun 90x200x7,5 cm

6 455 kr
I webblager
Visar 30 produkter av totalt 30

Investera i ditt välmående 

Fakta säger att vi spenderar en tredjedel av våra liv med att sova. Självklart måste vi då ha en bekväm säng. En bäddmadrass ökar komforten för att uppnå maximal sömnkvalitet. Bäddmadrasser finns i olika storlekar och tjocklekar för att just du ska kunna hitta en som uppfyller dina behov. En bäddmadrass hjälper sovställningen till det bättre genom att tillåta kroppen att sjunka ner i underlaget och forma sig efter kroppen. Du får samtidigt ett stöd för svank och rygg för ultimat sömn och avslappning i kroppen.  

Hos oss hittar du en rad olika bäddmadrasser från Duxmed hög kvalitet och komfort för att alltid kunna sova gott.  

Förlängd livslängd av din säng 

Sängen är en plats där vi spenderar väldigt mycket tid. Efter ett tag kommer den att tappa i kvalitet och du kommer med tiden att sova sämre när sängen tappar sin spänst. Detta går att förhindra och se till att sängen håller sin kvalitet så länge som möjligt. En bäddmadras förlänger livslängden på din säng och är därför ett bra sätt att spara pengar på lång sikt. Bäddmadrassen är lättare att byta ut istället för att behöva köpa en ny säng. Investera i en bäddmadrass idag för garanterad bra sömn och samtidigt spara pengar på lång sikt.  

Hur ofta behöver jag byta bäddmadrass?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer