FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Möbler/Soffor/2,5-sits soffa

2,5-sits soffa

En mjuk soffa för alla hem. Här hittar du 2,5-sits soffor för alla mindre ytor eller där du vill fylla ut. Vi har ett stort utbud av soffor från välkända märken.
61 träffar
Alex High 2,5-sits soffa - Noah 45-blue-alu ben - Fogia
Fogia

Alex High 2,5-sits soffa, Noah 45-blue-alu ben

37 375 kr
Beställningsvara
Alex High 2,5-sits soffa - Noah 38-dark green-alu ben - Fogia
Fogia

Alex High 2,5-sits soffa, Noah 38-dark green-alu ben

27 995 kr37 375 kr
Beställningsvara
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 61
12

Bekväma soffor 

Soffan blir oftast en central mittpunkt i hemmet. Det är en plats där du kan spendera tid med vänner och familj och samtidigt bara koppla av. En 2,5-sits soffa är lite större än en vanlig 2 sits soffa och rymmer därför lite mer. Det är perfekt för dig som har ett mindre vardagsrum eller vill komplettera den stora soffan med en mindre tillhörande för fler sittplatser. Hos oss hittar du 2,5-sists soffor med hög kvalitet och komfort från välkända varumärken. Investera i en ny bekväm soffa idag.  

Uppdatera vardagsrummet 

Kanske är det dags för något nytt till vardagsrummet eller barnens spelrum. En 2,5-sists soffa är då perfekt. Tar inte allt för mycket plats, helt enkelt väldigt lagom. En soffa är en mycket bekväm möbel som passar i alla rum. Funkar utmärkt som extra sovplats för gäster som kommer på besök. Om du har ett ganska enfärgat vardagsrum kan en färgglad soffa vara ett effektfullt tillägg för att skapa liv i vardagsrummet. Eller matcha med resterande färgskala för att få ett enhetligt vardagsrum. Det finns inga regler eller gränser det är du som bestämmer vad som är den perfekts soffan.  

Omtycka 2,5-sits soffor 

Hur kan man inreda sitt hem med en 2,5 sits-soffa?

Vilken stil ska man välja på sin 2,5 sits-soffa för att passa in i olika inredningsstilar?

c/o Svenssons

Följ oss