FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Möbler/Soffor/Dagbäddar

Dagbäddar

En dagbädd är en modern och stilfull möbel och har en multifunktionell användning. Hos oss hittar du dagbäddar från välkända varumärken.
32 träffar
Stay dagbädd - tyg grön, stomme i oljad ek - A2
A2

Stay dagbädd, tyg grön, stomme i oljad ek

23 815 kr27 900 kr
Beställningsvara
Visar 32 produkter av totalt 32

Multifunktionell inredning 

Dagbäddar är en lyxig möbel som ger det lilla extra till ditt hem. Den har även flera användningsområden och är därför en mycket funktionell inredning. Använd som sittplats, en extra sovplats eller endast för syns skull. Byt ut bäddsoffan mot en stilren och moderna dagbädd.  

Hos oss på Svenssons hittar du dagbäddar i läder, ull, bomull i alla stilar för att just du ska hitta en du älskar.  

Inred ditt hem med en dagbädd 

En dagbädd är ett perfekt alternativ om du vill byta ut den vanliga bäddsoffan hemma. Om du får besök har du både några extra sittplatser och sovplats. Dagbädden är enklare och stilrenare variant från bäddsoffan och tar mycket mindre plats. På små ytor är det inte säkert att du har utrymme för en stor bäddsoffa som ska fällas ut vid användning och då är en dagbädd den perfekta lösningen.  Dagbäddar är mycket snygga och finns i många olika modeller och stilar. Om du letar efter en enkel men mycket snygg dagbädd med inspiration från norden har dagbädden för dig. Den är gjord av björk och kan köpas med eller utan tillhörande madrass.  har en stilren och exklusiv dagbädd i rostfritt stål med läderklädsel. Dagbädden är perfekt att ställa i vardagsrummet eller alternativt ett gästrum för att få en lyxig känsla.  

Vart kan jag placera en dagbädd?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer