FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Möbler/Soffor/Dagbäddar

Dagbäddar

En dagbädd är en modern och stilfull möbel och har en multifunktionell användning. Hos oss hittar du dagbäddar från välkända varumärken.
30 träffar
710 dagbädd - Björk-inkl madrass & kudde - Artek
Artek

710 dagbädd, Björk-inkl madrass & kudde

47 425 kr
Beställningsvara
Stay dagbädd - tyg grön, stomme i vitoljad ek - A2
A2

Stay dagbädd, tyg grön, stomme i vitoljad ek

23 715 kr29 500 kr
Beställningsvara
Kampanj
Visar 30 produkter av totalt 30

Multifunktionell inredning 

Dagbäddar är en lyxig möbel som ger det lilla extra till ditt hem. Den har även flera användningsområden och är därför en mycket funktionell inredning. Använd som sittplats, en extra sovplats eller endast för syns skull. Byt ut bäddsoffan mot en stilren och moderna dagbädd.  

Hos oss på Svenssons hittar du dagbäddar i läder, ull, bomull i alla stilar för att just du ska hitta en du älskar.  

Inred ditt hem med en dagbädd 

En dagbädd är ett perfekt alternativ om du vill byta ut den vanliga bäddsoffan hemma. Om du får besök har du både några extra sittplatser och sovplats. Dagbädden är enklare och stilrenare variant från bäddsoffan och tar mycket mindre plats. På små ytor är det inte säkert att du har utrymme för en stor bäddsoffa som ska fällas ut vid användning och då är en dagbädd den perfekta lösningen.  Dagbäddar är mycket snygga och finns i många olika modeller och stilar. Om du letar efter en enkel men mycket snygg dagbädd med inspiration från norden har Artek dagbädden för dig. Den är gjord av björk och kan köpas med eller utan tillhörande madrass.  Fritz Hansenhar en stilren och exklusiv dagbädd i rostfritt stål med läderklädsel. Dagbädden är perfekt att ställa i vardagsrummet eller alternativt ett gästrum för att få en lyxig känsla.  

Vad är en dagbädd?

Vart kan jag placera en dagbädd?

Vad ska man tänka på när man väljer en dagbädd?

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss