FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Möbler/Soffor/Hörnsoffa

Hörnsoffa

En hörnsoffa maximerar utrymmet och ger stor plats för umgänge och avkoppling. Hos oss hittar du hörnsoffor med hög komfort och kvalitet från välkända märken.
17 träffar
Bredhult modulsoffa A1 vitoljade ekben - Bern 0341 Beige - 1898
1898

Bredhult modulsoffa A1 vitoljade ekben, Bern 0341 Beige

34 900 kr
På väg till oss
Visar 17 produkter av totalt 17

Att inreda med hörnsoffor

Inredning är något som de flesta verkligen gillar. När du för första gången skapar ditt egna hem, eller flyttar med familjen, så vill du oftast ha det så trevligt, lugnt och harmoniskt omkring dig som möjligt. Detta kan du få genom att inreda ditt hem med de mycket populära hörnsoffor och divansoffor som både blir en trevlig viloplats samtidigt som dessa möbler fyller en mycket bra funktion gällande utseendet i ditt hem.

Hörnsoffor ger en plats

En hörnsoffa är en mycket funktionell möbel som kan användas för allt från en lugn hemmakväll framför TV:n till en fest eller pratstund med vänner och bekanta. Att inreda med en hörnsoffa kan också vara ett medvetet val då dessa oftast placeras i ett hörn av rummet i anslutning till ett soffbord, och därmed är mera platssparande än en divansoffa eller den traditionella soffgruppen. Bra och trevliga hörnsoffor hittar du hos Svenssons. Vi är en kundvänlig och kvalitativ leverantör av hörnsoffor och divansoffor samt av andra möbler som du hittar i våra butiker, eller på vår hemsida.

Divansoffor - soffa och viloplats

Divansoffor är nog en av de modernaste sofforna som oftast blir den centrala platsen i ditt vardagsrum. Det är också idag ett mycket populärt alternativ att välja en divansoffa istället för en traditionell hörnsoffa eller traditionell soffa, då du i denna möbel som känns lite exklusiv får lyxen av både en viloplats för eventuell läsning samt även en mycket stilig och funktionell soffa. Hos Svenssons hittar du en modern och prisvärd divansoffa samtidigt som du får fri hemleverans.

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer