FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Möbler/Soffor/Pinnsoffa

Pinnsoffa

En tidlös möbel för alla hem och rum. Här hittar du pinnsoffor med hög kvalitet och snygg design från välkända varumärken.
12 träffar
Visar 12 produkter av totalt 12

Klassiska och moderna pinnsoffor

Pinnsoffor har funnits i svenska hem i flera hundra år och är en möbel som är lika ursvensk som moraklockan. Länge hade soffan, som traditionellt sett var tillverkad av furu, sin givna plats i köket där den kunde ge många människor i tagit plats vid middagsbordet. När den här sofftypen nu kommer tillbaka så är det i ett uppdaterat utförande där både komfort och design är i lika delar viktiga. Kombinera med någon av våra plädar och filtar för att få det extra bekvämt i din nya soffa.

En fördel med en pinnsoffa är dess enkelhet och mångsidighet. Eftersom den inte tar upp mycket plats kan den vara ett bra alternativ för mindre hem eller som extra sittplatser i ett större rum. Dessutom kan en pinnsoffa enkelt anpassas till olika stilar genom att byta ut kuddar och överdrag. En annan fördel med en pinnsoffa är dess hållbarhet. Träramen är vanligtvis gjord av massivt trä vilket gör den robust och långlivad. Dessutom kan en pinnsoffa enkelt repareras och renoveras vid behov, vilket gör den till en hållbar investering.

Kombinera pinnsoffan

Här hos Svenssons hittar du möbler som är designade av kända formgivare, både svenska och internationella. Det klassiskt svenska med pinnsoffor kan gärna kombineras med något modernt som till exempel våra soffbord i olika utföranden för ett spännande resultat. Vill du titta på vårt utbud av soffor, och kanske provsitta någon av dem, så är du självklart välkommen in i någon av våra butiker. Förutom i Lammhult så finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö och i butikerna så kan du se, känna och provsitta/provligga det mesta av det du ser i webbshoppen. 

Vad är en pinnsoffa och vilka fördelar finns det med en sådan?

Hur kan jag sköta om min pinnsoffa för att hålla den i bra skick?

c/o Svenssons

Följ oss