FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Möbler/Soffor/Pinnsoffa

Pinnsoffa

En tidlös möbel för alla hem och rum. Här hittar du pinnsoffor med hög kvalitet och snygg design från välkända varumärken.
16 träffar
Lönelid Pinnsoffa - ek vitpigment - 1898
1898

Lönelid Pinnsoffa, ek vitpigment

4 851 kr5 390 kr
På väg till oss
Black Week
Visar 16 produkter av totalt 16

Klassiska och moderna pinnsoffor

Pinnsoffor har funnits i svenska hem i flera hundra år och är en möbel som är lika ursvensk som moraklockan. Länge hade soffan, som traditionellt sett var tillverkad av furu, sin givna plats i köket där den kunde ge många människor i tagit plats vid middagsbordet. När den här sofftypen nu kommer tillbaka så är det i ett uppdaterat utförande där både komfort och design är i lika delar viktiga. Kombinera med någon av våra plädar och filtar för att få det extra bekvämt i din nya soffa.

Kombinera pinnsoffan

Här hos Svenssons hittar du möbler som är designade av kända formgivare, både svenska och internationella. Det klassiskt svenska med pinnsoffor kan gärna kombineras med något modernt som till exempel våra soffbord i olika utföranden för ett spännande resultat. Vill du titta på vårt utbud av soffor, och kanske provsitta någon av dem, så är du självklart välkommen in i någon av våra butiker. Förutom i Lammhult så finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö och i butikerna så kan du se, känna och provsitta/provligga det mesta av det du ser i webbshoppen. 

Hemkörning

När du köper pinnsoffor hos oss på Svenssons så får du dem alltid hemkörda och för en liten extra kostnad även monterade i vissa delar av landet. I de fall vi monterar och det blir emballage över - tar vi alltid med oss det när vi åker därifrån. Då slipper du tänka på återvinning och kan istället slå dig ner i din nya soffa. Det här gäller såklart inte bara våra soffor utan hela sortimentet av designade möbler av högsta kvalitet.

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer