FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Möbler/Soffor/Skinnsoffor

Skinnsoffor

Söker du en tidlös och elegant möbel till ditt vardagsrum? Hos Svenssons hittar du ett brett utbud av skinnsoffor och lädersoffor. Dessa soffor förkroppsligar klass och kvalitet och passar perfekt i både moderna och traditionella hem. Utforska vårt sortiment av skinnsoffor idag.
75 träffar
Tiki soffa 3-sits - Vintage cognac-svarta stålben - Fogia
Fogia

Tiki soffa 3-sits, Vintage cognac-svarta stålben

69 904 kr82 240 kr
Beställningsvara
Outline 3,5-sits soffa polished alu - Grace leather Camel - Muuto
Muuto

Outline 3,5-sits soffa polished alu, Grace leather Camel

91 995 kr
Beställningsvara
Nyhet
Visar 36 produkter av totalt 75
1
...
3

Skinnsoffor

Skinnsoffor och lädersoffor är inte bara stilfulla tillägg till ditt hem, de är också kända för sin hållbarhet och komfort. I vårt sortiment erbjuder vi ett rikt urval av design och färger som kompletterar alla inredningsstilar. En äkta skinnsoffa eller lädersoffa förblir vacker genom åren, och blir bara vackrare med tiden. Läder är ett naturligt material som andas och anpassar sig efter din kroppsform. Det erbjuder en komfort som är både lyxig och personlig.

När du väljer en skinnsoffa från Svenssons, kan du vara säker på att du investerar i ett kvalitetsmöbel som kommer att vara en del av ditt hem i många år. Vi erbjuder soffor i olika storlekar, från kompakta tvåsitsare till rymliga hörnsoffor. Oavsett om du föredrar en klassisk look med tuftade detaljer eller en mer modern och minimalistisk design, finns det något för dig i vår kollektion.

Skinnsoffor och lädersoffor är mycket mer än bara möbler. De är ett uttryck för stil, smak och livsstil. Med vår kollektion av handplockade designer och material av högsta kvalitet, skapar Svenssons en shoppingupplevelse som gör det enkelt för dig att hitta den perfekta soffan för ditt hem. Välkommen att utforska möjligheterna med skinnsoffor och lädersoffor idag. Låt din soffa bli en del av din historia och en investering i din framtid.

c/o Svenssons

Följ oss