FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Produkter
Annat
Logga in
|
Hem /Svenssons 125 år

Svenssons 125 år

Svenssons firar 125 år av design. Vi hyllar hantverket, formgivare och designklassiker genom 12 unika jubileumsutgåvor – en varje månad.

Svenssons 125 år

Det är ingen slump att Svenssons är Sveriges största återförsäljare av det som de flesta idag benämner som designklassiker. Kvalitetsmöbler har varit en röd tråd i vår verksamhet enda sedan 1898, när företaget grundades av Erik Svensson i ett torp några kilometer utanför Lammhult, Småland. Det var här som den genuina kunskapen om kvalitet och heminredning grodde och som senare spreds genom generationer. 

I år firar Svenssons 125 år av design – Detta vill vi givetvis fira ordentligt genom att hylla designklassiker i unika jubileumsutgåvor under varje månad. I januari presenterar vi Collect-skåpet från A2 i rökt ek, forgivet av Sara Larsson. Möbeln är en sann designklassiker som finns i flera olika utföranden. Vår speciella utgåva är helt i trä och presenteras nu i ett limiterat antal, märkt med en jubileumsplakett.

Välkommen att ta del av historia, designglädje och träkänsla under hela året tillsammans med oss. 

Svenssons 125 årVår historiaJobba hos oss
29800 träffar
9602 golvlampa - Mässing-canvas - GUBI
GUBI

9602 golvlampa, Mässing-canvas

8 720 kr12 999 kr
På väg till oss
Visar 36 produkter av totalt 29800
12
...
828

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer