FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Hem /Svenssons 125 år

Svenssons 125 år

Svenssons 125 år

Det är ingen slump att Svenssons är Sveriges största återförsäljare av det som de flesta idag benämner som designklassiker. Kvalitetsmöbler har varit en röd tråd i vår verksamhet enda sedan 1898, när företaget grundades av Erik Svensson i ett torp några kilometer utanför Lammhult, Småland. Det var här som den genuina kunskapen om kvalitet och heminredning grodde och som senare spreds genom generationer. 

I år firar Svenssons 125 år av design – Detta vill vi givetvis fira ordentligt genom att hylla designklassiker i unika jubileumsutgåvor under varje månad. I januari presenterades Collect-skåpet från A2 i rökt ek, forgivet av Sara Larsson, i februari Lilla Åland i faluröd, formgiven av Carl Malmsten och nu i mars en unik Vera-matta från Pappelina.

Välkommen att ta del av historia, designglädje och träkänsla under hela året tillsammans med oss. 

Svenssons 125 årVår historiaJobba hos oss

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer