FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Utemöbler/Utomhusmattor

Utomhusmattor

Knyt ihop din uteplats med en inbjudande designmatta. Här hittar du designmattor i många utföranden, material och stilar för alla rum i hemmet. 
687 träffar
Sten gångmatta - warm grey, 70x200 cm - Pappelina
Pappelina

Sten gångmatta, warm grey, 70x200 cm

1 890 kr
Beställningsvara
Visar 36 produkter av totalt 687
12
...
20

Gör uteplatsen hemtrevlig med en utomhusmatta

Mattor passar inte endast bra att ha inomhus, utan kan också hjälpa till att ge din uteplats mer hemtrevlig och ombonad. Välj mellan en mängd olika mattor som är tillverkade för att klara alla sorters väder, så att du ska slippa bära in och ut varje gång det ser ut att bli regn. På Svenssons har vi ett stort utbud av utomhusmattor, och du kommer garanterat hitta någon som passar just din uteplats!

Material på utomhusmattor

Det mest tåliga materialet att ha utomhus och därför även det vanligaste materialet på utomhusmattor är plast. Det håller i alla väder och är dessutom enkelt att rengöra utan att behöva trycka in hela mattan i tvättmaskinen. Många av våra plastmattor är dessutom vändbara, vilket ger två helt olika utseenden. Det passar perfekt om du gärna vill göra om din uteplats ofta eller om du vill anpassa mattan efter säsong.

Våra mest populära varumärken inom utomhusmattor

På Svenssons säljer vi utomhusmattor från olika varumärken. Nedan hittar du några av våra mest populära varumärken inom utomhusmattor.

Olika mönster på utomhusmattor

Oavsett om du är ute efter en enfärgad utomhusmatta eller en matta med härliga mönster och färger har vi ett brett utbud som garanterar att vi har någonting som passar just din uteplats. Om du vill ha vackra mönster i naturliga färger rekommenderar vi , som har många mattor i vackra mönster. Är du ute efter någonting mer neutralt kan vara rätt val för dig.

Matcha med dina andra textiler

För att knyta ihop din uteplats är det väldigt fint att matcha din balkongmatta med övriga textiler som du har på uteplatsen, som exempelvis , och . Vill du istället ha någonting som sticker ut från resten går det såklart även bra att använda dig av någonting helt annat än dina andra textiler.

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer