FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Varumärken/Audo Copenhagen

Audo Copenhagen

Audo Copenhagen står för modern minimalism och skandinaviska designklassiker. Menu och By Lassen har gått samman för att bygga detta inspirerande livsstilsvarumärke och designimperium som kombinerar sitt danska möbelarv med influenser från resten av världen för att skapa nytänkande och samtida inredningsprodukter, möbler och belysning.

24 träffar sorterat på
Plinth soffbord - multi, rose, low - Audo Copenhagen
Audo Copenhagen

Plinth soffbord, multi, rose, low

23 337 kr31 495 kr
På väg till oss
Visar 24 produkter av totalt 24

Menu och By Lassen bildar Audo Copenhagen

Två av Danmarks mest välkända varumärken, Menu och By Lassen, har gått samman för att skapa livsstilsvarumärket Audo Copenhagen. Varumärket tar avstamp i högkvalitativa material, genomtänkta detaljer och människans behov.

Dansk design med globala influenser

Audo Copenhagens sortiment är en fusion av det danska möbelarvet från exempelvis Mogens Lassen och nytänkande, samtida design från andra delar av världen. Resultatet blir modern skandinavisk design med mjuka former och ett avskalat uttryck.

Populära produkter från Menu och By Lassen lever kvar

Sortimentet från både Menu och By Lassen kommer att fortsätta att utvecklas och expandera för att spegla Audo Copenhagens vision om att förena sitt danska arv med modern design från hela världen. Populära produkter som Menu's Carrie-lampa eller bordslampan JWDA kommer att leva vidare under Audo Copenhagens varumärke, tillsammans med By Lassens Kubus-ljusstake. Varumärket kommer att erbjuda ett stort utbud av möbler, inredningsprodukter och belysning under samma tak.

The Audo

Audo Copenhagen har också en innovativ mötesplats och ett hotell i centrala Köpenhamn som heter The Audo. Här samlas människor för att inspireras av varandra, arkitekturen och den ständigt föränderliga inredningen. The Audo är en del av Audo Copenhagen, och både konceptet och byggnaden har fått namnet Audo från den latinska frasen "Ab Uno Disce Omnes", vilket betyder "från en, lär alla".

Populära filtreringar

Menu ljusstakarMenu lamporMenu soffbordMenu bord

c/o Svenssons

Följ oss