FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Varumärken/Dux/Dux fåtölj

Dux fåtölj

Upptäck det bästa inom komfort och stil med Dux fåtöljer. Varumärket Dux är känt för sina innovativa och högkvalitativa möbler som har blivit ikoner inom modern design. Med en Dux fåtölj får du inte bara en bekväm sittplats, utan också en elegant och tidlös möbel som kommer att bli ett centralt inslag i ditt hem.
27 träffar
Jetson fåtölj - Classic soft 25 brun-flax-krom - Dux
Dux

Jetson fåtölj, Classic soft 25 brun-flax-krom

28 990 kr
I webblager
Visar 27 produkter av totalt 27

Dux fåtölj - en elegant och tidlös möbel

Dux fåtöljer erbjuder enastående komfort och är skapade med omsorg om både form och funktion. Dux är ett svenskt varumärke med en lång tradition av att producera högkvalitativa möbler sedan 1926. Deras fåtöljer är kända för sin överlägsna komfort och hållbarhet. Varje Dux fåtölj tillverkas med noggrant utvalda material av högsta kvalitet och genomgår strikta kvalitetskontroller för att säkerställa att de uppfyller de högsta standarderna.

Oavsett om du föredrar en klassisk läderfåtölj eller en modern tygfåtölj, har Dux ett brett sortiment av stilar och färger att välja mellan. Deras design är tidlös och passar perfekt in i olika inredningsstilar, oavsett om det är i ditt vardagsrum, sovrum eller kontor.

Med en Dux fåtölj investerar du i en möbel som inte bara ger omedelbar komfort, utan också varar i många år framöver. Deras långvariga tradition av kvalitet och design har gjort Dux till ett av de mest kända varumärkena inom möbelindustrin.

Utforska vårt sortiment av Dux fåtöljer och hitta din perfekta match. Luta dig tillbaka, koppla av och njut av den ultimata sittupplevelsen med en Dux fåtölj som kommer att ge dig lyx och komfort i varje stund.

c/o Svenssons

Följ oss