FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Varumärken/Dux/Dux säng

Dux säng

Välkommen till Svenssons Dux sängsortiment! Vi specialiserar oss på att erbjuda ett brett utbud av Dux sängar, känt för deras oslagbara kvalitet, lyx och komfort. Våra Dux sängar ger en sömnupplevelse utöver det vanliga, som uppfyller även de mest krävande förväntningarna. Bläddra igenom vårt sortiment för att hitta den perfekta Dux sängen för dina individuella sömnbehov.
125 träffar
Dux 3003 ramsäng - Vit/brun pascalsystem mjuk/medium/fast 140x200 cm - Dux
Dux

Dux 3003 ramsäng, Vit/brun pascalsystem mjuk/medium/fast 140x200 cm

48 040 kr
Beställningsvara
Visar 36 produkter av totalt 125
1
...
4

Få en härlig sömn med en Dux säng

Svenssons har stolt försett Sverige med premium Dux sängar i flera år. Vårt omfattande sortiment av Dux sängar är designat för att tillgodose alla typer av sömnpreferenser. Oavsett om du föredrar en fast eller mjuk madrass, erbjuder Dux sängar en otrolig anpassningsförmåga för att säkerställa en bekväm och återhämtande sömn varje natt.

Dux är ett varumärke känt över hela världen för sin konsekventa kvalitet och oöverträffade komfort. Med över 90 års erfarenhet inom sängindustrin, fortsätter Dux att uppfinna sömn genom att kombinera innovativ teknik med traditionellt hantverk. Varje Dux säng är skapad med precision och noggrannhet, med fokus på detaljer som verkligen gör skillnad i din sömnkvalitet.

Vårt mål på Svenssons är att hjälpa dig att hitta den perfekta Dux sängen. Vi har sängar i olika storlekar, från enkelsängar till king size, och med olika komfortnivåer för att säkerställa att du hittar den rätta sängen för dina behov.

Bläddra igenom vårt sortiment av Dux sängar idag och upptäck den oöverträffade kvaliteten och komforten som endast en Dux säng kan erbjuda. Oavsett om du är ute efter att förbättra din sömnkvalitet eller bara vill njuta av lyxen av en premium Dux säng, har Svenssons det perfekta alternativet för dig.

c/o Svenssons

Följ oss