FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Varumärken/Garden Glory

Garden Glory

Garden Glory är ett svenskt varumärke som skapar högkvalitativa vattenkannor, vattenslangar och julgransfötter. De kombinerar elegant design med praktisk användbarhet, vilket ger trädgårdsentusiaster möjligheten att förena skönhet med funktion i sina trädgårdar. Här hittar du stilfulla och funktionella trädgårdsredskap!

58 träffar sorterat på
Garden Glory väggfäste classic - White snake - Garden Glory
Garden Glory

Garden Glory väggfäste classic, White snake

445 kr695 kr
På väg till oss
Nyhet
Visar 36 produkter av totalt 58
12

Vilka är Garden Glory?

Garden Glory är ett varumärke som förvandlar vanliga trädgårdsredskap till estetiska och funktionella produkter. Med sin bas i Göteborg, exporterar de eleganta och högkvalitativa vattenkannor, vattenslangar, julgransfötter m.m globalt. Deras produkter kombinerar stil med pålitlig prestanda, vilket gör dem till ett förstahandsval för trädgårdsentusiaster världen över.

Varför grundades Garden Glory?

Garden Glory föddes ur en dröm om att omvandla vardagliga och tråkiga trädgårdsredskap till något vackert och inspirerande. När grundaren flyttade in i sitt första hem på västkusten, uppstod idén att skapa estetiskt tilltalande trädgårdsredskap. Denna idé blev grunden för varumärket Garden Glory.

Garden Glory vattenslang – idén till hela varumärket!

Garden Glorys trädgårdsslangar utgör hjärtat av varumärket. Dessa slangar är skapade för att vara både funktionella och visuellt tilltalande. De är gjorda av hållbara material som motstår både trassel och slitage, vilket gör dem till en pålitlig och långvarig investering för din trädgård. Med sin eleganta design ser de dessutom snygga ut även när de inte används, vilket gör dem till en dekorativ detalj i varje trädgård.

Vilka är Garden Glorys mest populära produkter?

  • Garden Glory vattenslang
  • Garden Glory julgransfot
  • Garden Glory vattenkanna

För vem är Garden Glory?

För dig som vill vara säker på att din trädgård och ditt hem får de bästa möjliga redskapen, med en touch av lyx och elegans!

Hur utmärker sig Garden Glory?

Garden Glorys produkter är designade för att kombinera stil med funktionalitet i ditt trädgårdsarbete. Oavsett om det handlar om deras innovativa julgransfot, eleganta vattenkanna eller robusta vattenslangar, erbjuder de produkter av hög kvalitet som är både snygga och pålitliga.

c/o Svenssons

Följ oss