FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Varumärken/Gärsnäs

Gärsnäs

Gärsnäs är dedikerade till att ta fram möbler med en enkel och tidlös design som återspeglar den svenska inredningstraditionen. Med fokus på hög kvalitet strävar Gärsnäs efter att erbjuda genuina och hållbara möbelupplevelser. Upptäck deras mångsidiga sortiment av möbler, inklusive stolar, fåtöljer och bord, som alla utstrålar skandinavisk elegans och funktionalitet.

78 träffar sorterat på
Bleck Soffbord 55x55 cm glas - Bok-svart bets - Gärsnäs
Gärsnäs

Bleck Soffbord 55x55 cm glas, Bok-svart bets

14 085 kr
Beställningsvara
Visar 36 produkter av totalt 78
1
...
3

Varför ska jag köpa Gärsnäs möbler?

Gärsnäs är mer än ett möbelvarumärke; det är en levande väv av tid och tradition. Med rötter som sträcker sig tillbaka till 1893, har den familjeägda fabriken på Österlen skapat möbler som bär på skandinavisk designtradition. Gärsnäs är en bro mellan det förflutna och framtiden, där varje möbel är en tidsenlig skildring av både idag och imorgon. Över hundra år av konsekvent fokus på design och kvalitet gör Gärsnäs möbler lika relevanta nu som då.

Vad har Gärsnäs för ledord?

Nyfikenhet är själen i Gärsnäs. Genom att vara lyhörda för tidsandan och behoven skapar de inte bara vackra möbler utan svarar även på dagens krav på hållbarhet och resurssnålt arbete. Varje möbel bär med sig en historia och en anpassning till samtiden.

Hållbarhet är Gärsnäs andra grundpelare. Klokhet och förstånd styr deras tillvägagångssätt. Möblerna blir en integrerad del av ett ekologiskt kretslopp, där råvaror från närområdet kombineras med skickligt hantverk och modern teknik. Gärsnäs strävar efter att skapa möbler med lång livslängd.

Hur arbetar Gärsnäs med hållbarhet?

Gärsnäs tar inte farväl av sina möbler när de lämnar fabriken. Tvärtom ser de dem som långvariga kamrater. Genom sitt renoverings- och återställningssystem förlänger de möblernas livslängd och håller dem aktuella över generationer. Det cirkulära och långsiktiga tänkandet gör återbruket till något självklart och eftersträvansvärt.

Vilka står bakom Gärsnäs möbler?

Gärsnäs AB är ett familjeägt företag, nu drivet av Anna och Dag Klockby samt Åke Axelsson, inredningsarkitekt och möbelsnickare med en imponerande 60-årig karriär. Med en bas på Österlen i Skåne och en internationell närvaro har Gärsnäs utvecklats till ett varumärke som kombinerar traditionellt hantverk med modern design. Det är en möbelkulturell mötesplats som sträcker sig från Österlen till Stockholm, där deras showroom på Skeppsholmen bjuder in till en resa genom tid och design.

House of Gärsnäs – vad är det?

House of Gärsnäs på Skeppsholmen, Stockholm, är inte bara ett showroom utan även en mötesplats. Gärsnäs möbler presenteras i olika miljöer tillsammans med noga utvalda textilier, belysning, konst och glas. Varje rum är en inbjudan att stanna och uppleva Gärsnäs möbler med alla sinnen. Det är en plats där det inte bara handlar om att köpa möbler utan om att bli en del av Gärsnäs värld och historia.

c/o Svenssons

Följ oss