FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Varumärken/HAY/Hay soffa

HAY soffa

Med sitt moderna och stilrena designkoncept har Hay skapat ett välkänt namn inom möbelindustrin. Upptäck vårt imponerande sortiment av Hay soffor, som kombinerar estetik med komfort och funktionalitet. Vare sig du söker en elegant soffa för vardagsrummet eller en modulär lösning för flexibilitet, så hittar du det du behöver i vår Hay soffkollektion. Utforska vårt sortiment nedan och hitta den perfekta soffan för ditt hem.
66 träffar sorterat på
Mags 2,5-sits soffa - tyg hallingdal 65 944 green - HAY
HAY

Mags 2,5-sits soffa, tyg hallingdal 65 944 green

39 000 kr
Beställningsvara
Visar 36 produkter av totalt 66
12

Inred ditt hem med en elegant Hay soffa

Vår Hay soffkollektion på Svenssons är en samling av sofistikerade och mångsidiga möbelstycken som är kända för sin stilrena design och högkvalitativa material. Hay är ett varumärke som ständigt strävar efter att kombinera form och funktion, och deras soffor är inget undantag. Med fokus på detaljer och noggrant utvalda material skapar Hay soffor som passar in i olika inredningsstilar och ger en touch av modern elegans till ditt hem.

Oavsett om du letar efter en bekväm och välformad soffa för vardagsrummet eller en mångsidig modulär lösning för att anpassa din sittmiljö, finns det en Hay soffa som passar dina behov. Hay soffor är inte bara visuellt tilltalande utan erbjuder också enastående komfort. Varje Hay soffa är designad med ergonomi i åtanke för att ge optimalt stöd och avkoppling.

Utforska vårt breda utbud av Hay soffor nedan och låt dig inspireras av deras unika design. Oavsett om du föredrar en minimalistisk stil, en modern och djärv look eller en mer traditionell estetik, har vi Hay soffor som passar din personliga smak och inredningsstil. Beställ din Hay soffa hos oss på Svenssons och skapa en harmonisk och stilfull atmosfär i ditt hem.

c/o Svenssons

Följ oss