FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Hem /Varumärken/HAY/Palissade

HAY Palissade

Hay Palissade-serien är utmärkta utomhusmöbler för alla som söker en modern och stilren design, tillsammans med högsta kvalitet och bekvämlighet. Med sin minimalistiska estetik och tåliga material kan Hay Palissade-möblerna tåla nordiska väderförhållanden, samtidigt som de gör det möjligt att skapa en stilren och bekväm utomhusmiljö.
125 träffar
Palissade Dining bänk med armstöd - olive - HAY
HAY

Palissade Dining bänk med armstöd, olive

6 846 kr8 899 kr
Beställningsvara
Palissade Low loungefåtölj - sky grey - HAY
HAY

Palissade Low loungefåtölj, sky grey

4 730 kr6 149 kr
Fåtal i webblager
Designfynd
Visar 36 produkter av totalt 125
1
...
4

Hay Palissade - stilrena utomhusmöbler för alla tillfällen

Hay Palissade serien är en samling moderna utomhusmöbler från den franska designern Ronan & Erwan Bouroullec som är välkända för sina minimalistiska och eleganta designspråk.
Hay Palissade har blivit mycket populär bland kunder som söker högkvalitativa, eleganta och bekväma utomhusmöbler. Dessa möbler är inte bara vackra, utan också slitstarka och tåliga nog för att stå emot utmaningarna från det nordiska klimatet. Varje möbel i Hay Palissade serien är designad med hänsyn till både estetik och funktionalitet, och har en ergonomisk design som garanterar en hög komfortnivå.


Vilka material används för att tillverka Hay Palissade-möblerna?

Vad är fördelarna med Hay Palissade-möbler?

Var kan jag använda Hay Palissade-möbler?

Vad är Hay Palissade-serien?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer