FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Varumärken/Juniper

Juniper

Juniper strävar efter att införa en hotellupplevelse i människors vardag. Med en kompromisslös inställning till både kvalitet och hållbarhet erbjuder Juniper bland annat lyxiga sängkläder och handdukar.

79 träffar sorterat på
Juniper underlakan 260x270 cm - Snow White - Juniper
Juniper

Juniper underlakan 260x270 cm, Snow White

1 160 kr1 450 kr
I webblager
Juniper badmatta 50x80 cm - Beach Sand - Juniper
Juniper

Juniper badmatta 50x80 cm, Beach Sand

342 kr450 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 79
1
...
3

Vad är Junipers vision?

Med en vision om att föra hotellkänslan in i vardagen grundade Mathilda Wibom Westerberg Juniper. Företaget erbjuder noggrant utvalda produkter av högsta kvalitet och hållbarhet. Genom att kombinera design med högkvalitativt material, strävar Juniper efter att förvandla vardagliga ögonblick till minnesvärda stunder.

Jobbar Juniper med hållbarhet?

Juniper tar hållbarhet på allvar och är engagerade i att minska sitt klimatavtryck. Genom att använda både miljövänliga material och produktionsmetoder strävar de efter att hela tiden minska både sitt avfall och sin resursförbrukning. Juniper satsar på att erbjuda hållbara produkter av hög kvalitet, vilket i sin tur minskar behovet av att köpa nytt. Dessutom undersöks möjligheter till återvinning och återanvändning för att ytterligare minska klimatpåverkan.

Vad är det för material i Junipers sängkläder?

Junipers sängkläder tillverkas av Supima-bomull. Bomullen är omsorgsfullt odlad med en medvetenhet för att skydda jorden och minska förbrukningen av vatten. Dessutom används avancerade tekniker för att minimera avfallet. Supima-bomullen ger inte bara positiva miljöeffekter utan också ett tyg med en mjukare känsla och starkare fibrer. Med Junipers sängkläder tar du ansvar för miljön samtidigt som du kan sova gott i en säng bäddad med högkvalitativa sängkläder.

Kan jag tvätta Junipers produkter i tvättmaskinen?

Sängkläder från Juniper går utmärkt att tvätta i tvättmaskin. Det är rekommenderat att tvätta dem innan de används första gången. För att minska miljöpåverkan kan du byta sängkläder varannan vecka och tvätta dem med en temperatur på 40 grader istället för 60 grader. Vid varannan tvätt kan det vara bra att använda sköljmeden. När det kommer till torkning kan sängkläderna antingen hängtorkas eller torkas i en torktumlare på låg värme och med lågt varvtal.

c/o Svenssons

Följ oss