FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|

Oblure

Oblure är välkänt för sin förmåga att skapa lampor som inte bara är praktiska utan även tilltalande. Med sina rötter i det skandinaviska strävar Oblure efter att förena det enkla med det unika. Här hittar du lampor som inte bara lyser upp ditt rum, utan även tillför stil och attraktion till din inredning.

32 träffar sorterat på
Stair bordslampa - Deep red - Oblure
Oblure

Stair bordslampa, Deep red

2 017 kr3 450 kr
I webblager
Visar 32 produkter av totalt 32

Hur tillkom namnet Oblure?

Det är nämligen inte bara ett namn, det är en harmonisk fusion av orden "Object" och "Alluring". Det beskriver perfekt kärnan av varumärket - att skapa belysningslösningar som är mer än bara funktionella, de är även attraktiva lampor!

Vad har Oblure för mission?

Oblure har sin grund i Göteborg, Sverige. Det grundades med en tydlig och stark vilja att skapa innovativa produkter som skulle addera något unikt och vackert till belysningsbranschen. Det här är en historia om hur enkla idéer blir till vackra och innovativa verkligheter.

Söker Oblure efter mer än bara designtradition i sin belysning?

Djupt förankrat i den skandinaviska designtraditionen omfamnar Oblure filosofin om det förenklade, minimalistiska och funktionella. Men detta var inte tillräckligt för varumärket. Oblure sökte efter att utöka gränserna, att skapa något som inte bara tilltalar ögat utan som även berör själen. Genom att samarbeta med internationella designers skapar Oblure en kollektion av belysningsprodukter som inte bara är estetiskt tilltalande utan också engagerar och överraskar betraktaren på ett djupare plan.

Varför ska jag välja just Oblure lampa att belysa mitt hem med?

Svaret är enkelt: när du väljer en lampa från Oblure, väljer du mer än bara belysning. Du väljer att införliva skönhet, karaktär och en dos av innovation i ditt hem. Varje lampa bär på sig en egen historia och karaktär som utstrålar skönhet och personlighet. Upptäck till exempel de populära lamporna Oblure Cirrata, Oblure Balance och Oblure Arch.

Vision och designfilosofi – vad är Oblures?

Oblures vision är tydlig och kraftfull - att framhäva det ursprungliga, det djärva och det vackra i varje objekt de skapar. Varje produkt är noga utformad med en kombination av precision och passion. Fokus ligger inte bara på att vara funktionell, utan också på att uttrycka sin egen unika karaktär. Det är denna designfilosofi som skapar en perfekt balans mellan form och funktion i varje lampa.

c/o Svenssons

Följ oss