FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Varumärken/Oi Soi Oi

Oi Soi Oi

Danska Oi Soi Oi föddes ur en passion för vackert hantverk och ett önskemål att hålla traditionella hantverkstraditioner levande. Sedan starten 2007 har varumärket försett hem med handgjorda lampor som inte bara lyser upp rummet utan även berikar det med en känsla av historia och harmoni.

7 träffar sorterat på

Vad betyder Oi Soi Oi?

Oi Soi Oi är inte bara ett varumärkesnamn; det är ett vietnamesiskt utrop av förundran och glädje som fångar uppmärksamhet och sprider en känsla av överraskning och uppskattning. Oi Soi Oi betyder helt enkelt ”wow!” på vietnamesiska.

Vem grundade Oi Soi Oi?

Britt Goodall och Christina Thorbøll grundande 2007 Oi Soi Oi. De hade en passion för vackert hantverk och en dröm att göra skillnad! De arbetar för att hålla goda hantverkstraditioner levande och skapar vackra produkter som talar en historia.

Vad jobbar Oi Soi Oi med för material?

Inspirerade av asiatisk kultur och tradition använder Oi Soi Oi handgjorda tekniker och material som bambu och rispapper för att skapa lampor som inte bara ger ljus utan också lugn och harmoni till varje rum de lyser upp.

Är Oi Soi Oi lampor handgjorda?

Ja, varje lampa från Oi Soi Oi är handgjord i Vietnam, vilket inte bara ger en unik och personlig touch utan också säkerställer att varje produkt är skapad med omsorg och uppmärksamhet på detaljer.

Hur tänker Oi Soi Oi kring design?

I sina designsträvanden kombinerar Oi Soi Oi det bästa från två världar: den rena enkelheten i Skandinavien och den färgglada exotiken i Asien. Resultatet är en unik och mångsidig kollektion.

Varför Oi Soi Oi lampa?

  • Unikt och personligt
  • Passar alla smaker och stilar
  • Skapar en varm och inbjudande atmosfär
  • Naturliga och återvinningsbara material
  • Hållbara och långlivade lampor

c/o Svenssons

Följ oss