FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Hem /Varumärken/POLSPOTTEN

POLSPOTTEN

POLSPOTTEN skapar form- och färgstarka inredningsprodukter så som ljusstakar, glas och vaser vilka adderar både personlighet och lekfullhet till ditt hem.

62 träffar
Spartan ljushållare S 22 cm - Yellow - POLSPOTTEN
POLSPOTTEN

Spartan ljushållare S 22 cm, Yellow

349 kr355 kr
På väg till oss
Visar 36 produkter av totalt 62
12

POLSPOTTENS ledord

På POLSPOTTEN anser man att leken är elementär för människans utveckling. Den stimulerar fantasin och fungerar som en drivkraft för kreativiteten. Genom sin vision “Add play to space – add POLSPOTTEN” vill man designa produkter som ger människor möjlighet att:

  • skapa sina egna regler
  • uttrycka sin kreativitet genom gränslös inredning
  • skapa en plats för det oväntade i en annars inrutad vardag
  • ha kul och skapa utrymme för lek

Lekfulla vaser och ljusstakar från POLSPOTTEN

POLSPOTTENs produkter är djärva och uttrycksfulla i både färg och form. Sortimentet hos POLSPOTTEN består av både möbler samt inredningsdetaljer så som ljusstakar och vaser. Deras färg- och formstarka design adderar personlighet och lekfullhet till ditt hem.

Pols Potten blev POLSPOTTEN

Det ursprungliga namnet kommer från grundaren Erik Pol som 1986 började importera krukor till sitt nystartade företag Pols Potten. Mycket har skett sedan dess inom bolaget och sortimentet består inte längre enbart av krukor. För att bättre spegla varumärkets nya image beslutade man sig för att i stället slå ihop Pols Potten till ett ord.

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer