FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Varumärken/Røros Tweed

Røros Tweed

Njut av Røros Tweed kvalitativa ullprodukter, tillverkade med norskt hantverk sedan 1940-talet. Med filtar, plädar och kuddar i sortimentet, håller de den inhemska ulltraditionen levande. Skapa ett varmt och personligt hem med Røros Tweed.

112 träffar sorterat på
Fri filt 150x200 cm - By the fire - Røros Tweed
Røros Tweed

Fri filt 150x200 cm, By the fire

2 299 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 112
1
...
4

Röros Tweed - tradition och kvalitet i varje fiber

Hos oss på Svenssons finner du Röros Tweed, ett namn som är synonymt med oöverträffad kvalitet och tidlös design inom ullplädar och textilier. Vårt urval av Röros Tweed-produkter representerar inte bara en enastående hantverksskicklighet utan också en djup respekt för miljö och hållbarhet.

Historien Bakom Röros Tweed

Röros Tweed har sina rötter i den lilla norska staden Röros, känd för sin rika historia och sitt kulturarv. Sedan 1940 har de skapat ullprodukter som kombinerar traditionella norska mönster med modern design och innovation. Deras engagemang för kvalitet börjar med urvalet av finaste ull från norska får, vilket garanterar både mjukhet och hållbarhet.

Varför Välja Röros Tweed?

  1. Exceptionell Kvalitet: Varje Röros Tweed-produkt är ett resultat av noggrant urval av material och skicklig hantverksskicklighet. Ullen som används är inte bara mjuk och varm utan också otroligt hållbar, vilket säkerställer att din Röros-produkt kommer att vara i många år.
  2. Hållbarhet och Miljömedvetenhet: Röros Tweed är dedikerade till hållbara produktionsprocesser. Genom att använda lokalproducerad ull och miljövänliga metoder, bidrar de till en grönare framtid.
  3. Tidlös Design: Röros Tweed kombinerar tradition med moderna trender. Deras plädar och textilier passar lika bra i en klassiskt inredd stuga som i en modern lägenhet, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla som uppskattar både estetik och funktion.

Vårt Utbud av Röros Tweed

Vårt sortiment inkluderar allt från klassiska plädar till innovativa textilier som förvandlar varje rum. Här kan du hitta:

Ullplädar: Våra ullplädar från Röros Tweed är inte bara varma och bekväma utan också utsmyckade med unika mönster som berättar en historia.

Kuddar: Matcha dina plädar med våra vackra kuddar, tillverkade med samma omsorg och kvalitet för att ge ditt hem en touch av norskt hantverk.

Övriga Textilier: Utforska vårt sortiment av andra textilier som kombinerar funktionalitet med estetisk skönhet, perfekta för varje hörn av ditt hem.

c/o Svenssons

Följ oss