FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Varumärken/tica copenhagen

tica copenhagen

Tica Copenhagen har genomtänkta och eleganta lösningar för att bevara stil och elegans i hemmet. Genom att kombinera funktion och estetik ger Tica Copenhagen dig verktygen för att skapa ett välordnat och vackert hem där varje detalj är omsorgsfullt genomtänkt.

121 träffar sorterat på
Unicolor dörrmatta - Dusty green, 60x90 cm - Tica copenhagen
Tica copenhagen

Unicolor dörrmatta, Dusty green, 60x90 cm

499 kr555 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 121
1
...
4

Vem grundade Tica Copenhagen?

Tina Bremholm startade Tica Copenhagen med en vision om att erbjuda eleganta och praktiska lösningar för förvaring och organisering av hemmet. Företaget har blivit känt för sina innovativa produkter av hög kvalitet som hjälper till att skapa välordnade och vackra utrymmen, i hallen, badrummet eller garderoben. Med sin passion för funktionell design och sitt engagemang för att skapa vackra hem har Tina Bremholm spelat en viktig roll i Tica Copenhagens framgång.

I vilka rum kan jag använda Tica Copenhagens produkter?

Tica Copenhagens produkter är mångsidiga och passar i olika rum runt om i hemmet. Du kan använda dem för att organisera och försköna garderober, entréer, vardagsrum och sovrum. Med smarta lösningar skapar du en stilfull och välorganiserad miljö där du kan hålla ordning på kläder, skor och andra föremål. Oavsett vilket rum du behöver förbättra, erbjuder Tica Copenhagen produkter som kombinerar funktionalitet och estetik för att skapa en harmonisk atmosfär

Vad är Tica Copenhagen dörrmatta tillverkad av?

Tica Copenhagen använder robust nylonmaterial, polyamid, för att tillverka sina mattor, vilket ger lång hållbarhet och skyddar mot solblekning. Mattornas baksida är tillverkad av halkfri vinyl, vilket ger stabilitet och förhindrar att den glider på golvet. Tica Copenhagen lägger stor vikt vid materialet för att erbjuda högkvalitativa mattor som kombinerar slitstyrka och säkerhet.

Hur tar jag hand om min matta från Toca Copenhagen?

Dammsug och skaka din matta från Tica Coopenhagen regelbundet, för att se till så att smuts och damm inte fastnar i fibrerna.

Kan jag tvätta min matta från Tica Copenhagen i maskin?

Ja, du kan tvätta din matta från Tica Copenhagen i tvättmaskinen, den ska då tvättas på 30 grader.

c/o Svenssons

Följ oss